Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri casa la cheie in Cluj, 80-90 mp

Buna. Cat costa o casa la cheie in Cluj 2 dormitoare + living, baie, bucătărie. Casa cu vreo 80-90 m/pătrați? Va multumesc!


Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Costuri casa la cheie in Cluj, 80-90 mp.

5 răspunsuri la “Costuri casa la cheie in Cluj, 80-90 mp”

Buna ziua dl Marius
Oferta de pret nu se face dupa cati mp sunt pe proiect si nici nu se oferteaza constructiile la mp construibil. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul.

Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaje / mansarda, invelitoare si sectiunea principala), si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul.
Fiecare proiect are particularitatiile lui si gradul lui de complexitate si de realizare. Pretul unei constructii variaza foarte mult in functie de mai multi factori: proiect, locatie, natura terenului, studiu Geotehnic, materialele folosite, regimul de inaltime, etc……

Daca nu aveti proiect va putem ajuta de la : proiectare- avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”

Efectuam lucrari in toata tara !!!

Pentru oferta de pret si executia de lucrarii va rugam sa ne contactati.

Cu respect si stima,

Echipa “CasaTaMultVisata”

0742756576 0767954857
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Echipa de constructori din Maramuresul istoric executa lucrari de constructii la rosu si la cheie la preturi modeste.Relatii la tel.0728903340.Email mircov11@yahoo.com.Va dorim un an mou,2014,nelimitat de bun.La multi ani 2014.

Proiect pentru autorizatii , dosare autorizatii ( aprox.7) , proiect executie ,constructie , carte tehnica constructie (inclusiv Garantie ), materiale de calitate = 36.000 euro . Cine spune mai putin MINTE ! Vreti o treaba serioasa contactati la tusltd@yahoo.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *