Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri izolatie termica – casa 115 mp

Care sunt costurile pentru o izolatie termica, casa are cca 115 mp?


Intrebare de la Laurentiu, pe adresa redactiei: Costuri izolatie termica – casa 115 mp.

10 răspunsuri la “Costuri izolatie termica – casa 115 mp”

Firma catlin art design va executa placarea cu polistiren la pret de 80 lei mp materiale ,manopera schela dar zugravit cu vinarom de exterior si la pret de 110 lei mp materiale manopera,schela dar cu tencuiala decorativa indiferent de culoare. Daca aveti nevoie de informatii astept un tf la 0722500872.

In atentia D-lui Laurentiu.
Ca materiale necesare pentru termoizolarea fatadei….
1.Polistiren ISOPOR/SWISSPOR de fatada de 10 cm ESP 100F
2.Mortar adeziv Weber R40
3.Dibluri polistiren Wkret-Met 10×160/180 (detin 5 agremente tehnice eliberate de U.E.)
4.Plasa armare din fibra de sticla de 145g/cm2
5.Tencuiala decorativa acrilica cu aspect de ” scoarta de copac ” Ceresit CT-64, disponibila in 211 culori.
6.Coltare din AL/PVC cu plasa de 10 cm la 2.5 ml

Calculatie pret 115 mp (doar materiale)==== 7475.00 Lei +
(optional manopera)== X…
Pentru mai multe detalii lasati o adresa de mail sau un numar de telefon.

Cu stima,
Sarbu Eduard

115 mp locuibili sau ati masurat suprafata ce urmeaza a fii izolata? preturile domnului catalin sunt maxime ..pret normal e de 50 de lei pt mp si undeva la 75 cu tot cu var..bafta

Calculati suprafata care trebuie izolata si apoi aveti mare grija la negocierea pretului cand angajati pe cineva sa va izoleze. Negociati si in functie de grosimea polistirenului folosit si daca acesta este extrudat (este mai dens si mai scump) sau expandat. Si n-ar fi rau deloc sa supravegheati lucrarea ca materialul de adeziv sa fie repartizat cu ajutorul pieptanului pe toata suprafata de polistirent nu doar in colturi si la mijloc cum fac unii pentru ca veti avea probleme in timp cu infiltratiile de apa. Va doresc spor la munca.

Buna ziua,

Firma noastra va poate executa lucrarea la 45 lei/ mp (pretul include manopera si costul pentru schela ).Dumneavoastra urmeaza sa hotarati daca optati pentru vopsea lavabila sau tencuiala texturata.Asteptam sa ne contactati in cazul in care doriti sa colaborati cu firma noastra.

S.C. MEGA DESIGN GRUP S.R.L. se ocupa cu construirea de cladiri rezidentiale, amenajari interioare, lucrari de tamplarie ( acoperisuri, mansarde, foisoare, garduri ) si sisteme de iluminat pe baza de leduri atat pentru persoane juridice (cluburi, piscine, baruri, restaurante si terase ), cat si pentru persoane fizice, in conditii de maxima promptitudine, calitate si seriozitate.

Date contact Mega Design Grup srl, Bucuresti:
Persoana contact: FLOAREA IONETA
Adresa: strada Drumul Cretestilor, nr.106, sector 4, Bucuresti
Mail: megadesigngrup@yahoo.com, floareaioneta@yahoo.com
Telefon: 021.667.77.59 / 0737.32.43.01

D-l Laurentiu ce va intereseaza?manopera?=25lei\mp,materiale?=ce grosime si densitate?vad ca va intereseaza doar izolatia,si finisarea?lavabil=5lei\mp,decorativa=7-10lei\mp,

Laurentiu, daca vrei sa primesti un raspuns pertinent si corect trebuie sa dai cateva dealii absolut necesare, si anume:
-suprafata peretilor exterior pe care trebuie sa ii izolezi
-dimensiunile golurilor
-ce grosime sa aiba termo izolatia, 5 cm, 10 cm, etc.
-ce se aplica peste tinci, vopsea lavabila sau tencuiala decorativa
trimite-mi aceste date si iti voi intocmi un deviz,pentru a putea sa iti planifici executia lucrarii.
am tel.0730147880 sau mail perodicom@yahoo.com

Buna ziua.Sintem o echipa de meseriasi cu multa experienta.Lucram cu materialele clientului unde se poate face un necesar de materiale si le cumparam impreuna.Manopera la gata cu lavabil 30ron/mp sau decorativa 35ron/mp daca sinteti interesat ma puteti contacta la nr tel 0769942980 sau email ionpopescu@yahoo.com.Rog si ofer seriozitate.O zi buna.

D-le Laurentiu lucrez cu materialele clientului iar manopera pentru izolatie+lavabil=30ron/mp,izolatie+decorativa=35ron/mp.Necesarul si materialele le cumparam impreuna.Rog si ofer seriozitate.Nr tel 0769942980 sau email ionpopescu182yahoo.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *