Categorii
Proiecte de case inedite

Cum poti construi o casa din lemn cu doar 500 USD – Galerie foto

cabana din lemn de 500 usd cu fatada din ferestre reciclateUneori, realizarea unui vis costa mai putin decat ne imaginam. A demonstrat acest lucru un cuplu tanar din Statele Unite, care a reusit sa-si construiasca o casuta din lemn cu doar 500 de dolari.


La prima intalnire romantica, fotograful Nick Olson a dus-o pe prietena lui, Lilah Horwitz, pe malul unui lac din muntii Virginiei de Vest, un loc pe care il descoperise, intamplator, dupa ce a developat un film vechi al strabunicii sale. Privelistea spectaculoasa, linistea si peisajul pitoresc a trezit in tinerii indragostiti dorinta de a construi in acel loc o casa cu fatada din sticla, prin care sa poate admira seara de seara apusul soarelui.

La cateva luni dupa acea prima intalnire, cei doi au decis sa renunte la servicii si sa-si puna in aplicare visul comun. Si pentru a diminua costurile de constructie au pornit in cautarea unor ferestre vechi care urmau sa compuna fatada din sticla a cabanei din vis. Au colindat targuri de vechituri, talciocuri, de unde au reusit sa adune ferestre vechi, cu tamplarie din lemn, de toate dimensiunile, formele si modelele.

In mai putin de un an, din ferestrele reciclate si ramasitele unui hambar vechi din apropiere, Nick si Lilah au reusit sa ridice casuta rustica din lemn la care visasera impreuna. Interiorul a fost finisat cu lemn reciclat, iar putinele piese de mobilier au fost si ele achizitionate din targurile de vechituri. Pentru serile friguroase a fost montat un godin din fier. Costul final al constructiei s-a ridicat la modica suma de 500 USD.

Casuta din lemn din inima padurii, fara curent electric sau apa curenta, este folosita de cei doi artisti doar in calitate de refugiu in zilele de vacanta, acestia avand domiciliul stabil in orasul Milwaukee.

sursa foto: fullinsight.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *