Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Doresc sa achizitionez un sistem de incalzire si apa calda menajera pe combustibil solid. Ce-mi recomandati?


Buna seara, am o casuta de vacanta de cca 45 mp, 2 camere si baie. Doresc sa-mi achizitionez un sistem de incalzire si apa calda menajera pe combustibil solid. Au sa fie 3 calorifere. Ce-mi recomandati?
Ce sistem sa folosesc?
Vara as avea nevoie de apa calda fara sa fac focul. As prefera pe electric. Astept sfaturi, idei, preturi relative, scheme de montaj.
Multumesc frumos.


Intrebare de la peugen, pe adresa redactiei: Doresc sa achizitionez un sistem de incalzire si apa calda menajera pe combustibil solid. Ce-mi recomandati?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

QFG Proiect in decembrie 9th, 2013

Buna ziua,

Daca dorit, va pot ”incurca” cu proiectare instalatiilor la casa d-voastra.
Ca linii generale : o CT pe combustibil solid cu functionare pe principiul gazeifierii lemnului + stocator energie (puffer – se pot pune si panouri solare pt aport la incalzire) + boiler bivalent (legat la CT si panouri solare).
Daca se sta in casa numai 2 saptamani pe an, atunci mai bine va ganditi la o CT electrica. As mai pune si un termo-semineu pe care sa-l integrez in instalatia de radiatoare.
Totul depinde de bugetul alocat.
Problema la care trebuie sa va ganditi este temperatura de garda in casa cand nu sunteti acolo. Daca se opreste complect incalzirea, trebuie sa va ganditi atunci ca o sa inghete instalatiile sanitare (ca sa nu inghete, va trebui sa aveti un robinet de golire a instalatiie, situat in cel mai jos punct, iar apui sa suflati cu aer comprimat prin baterii, altfel ramane apa in coturi iar acele vor crapa).

Cu stima,
Paul Goron
0745 / 090.451
qfgproiect@gmail.com

marinel vilcioiu in decembrie 9th, 2013

Salut peugen? Recomand un termo-semineu=1500lei;3”calorifere”,instalatia[tevi],vas expansiune,pompa,supape,fitinguri=1200lei,iar pt apa un boiler electric.Pt mai multe detalii si daca doriti poze de la o casa de60 mp amenajata cu acest sistem ne puteti contacta pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0748515893;0724156676

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii