Categorii
Intrebari de la cititori

Imi permite legea sa fac o constructie pe bloc, deasupra ultimului etaj?

Buna ziua. Am un apartament de 3 camere la bloc, la etajul 3 (ultimul etaj). As vrea sa stiu daca legea imi permite sa fac o constructie deasupra (pe terasa blocului, dar in partea aferenta apartamentului meu), un fel de sunroom.
Multumesc.


Intrebare de la Gabriela, pe adresa redactiei: Imi permite legea sa fac o constructie pe bloc, deasupra ultimului etaj?

3 răspunsuri la “Imi permite legea sa fac o constructie pe bloc, deasupra ultimului etaj?”

Buna ziua
Legea va prmite dar trebuie sa intruniti anumite conditii pentru mansardare sau etajare precum: acordul si acceptul vecinilor, acordul si acceptul asociatei de proprietari, etc …….. in functie de vechimea blocului trebuie /nu trebuie realizata o expertiza tehnica a cladirii, aveti nevoie de proiect autorizatie si toata documentatia legislatiei in viguare.

Legea va permite dar se va gasi unul dintre vecini care nici daca moare nu va fi de acord sa va faceti ceea ce dotiti, asociatia nu are nici o putere de decizie fara acordul vecinilor.
Cu stima

Va multumesc pentru raspuns. Am vazut astfel de constructii in Viena, si daca lucrarea e facuta de meseriasi buni (arhitect si constructor), iese ceva frumos, nu numai pentru mine, ci si pentru oras. Dar, aveti dreptate, bucurestenii nu sunt vienezi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *