Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Imi permite legea sa fac o constructie pe bloc, deasupra ultimului etaj?


Buna ziua. Am un apartament de 3 camere la bloc, la etajul 3 (ultimul etaj). As vrea sa stiu daca legea imi permite sa fac o constructie deasupra (pe terasa blocului, dar in partea aferenta apartamentului meu), un fel de sunroom.
Multumesc.


Intrebare de la Gabriela, pe adresa redactiei: Imi permite legea sa fac o constructie pe bloc, deasupra ultimului etaj?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Autor |

Comentarii

CasaTaMultVisata in decembrie 14th, 2013

Buna ziua
Legea va prmite dar trebuie sa intruniti anumite conditii pentru mansardare sau etajare precum: acordul si acceptul vecinilor, acordul si acceptul asociatei de proprietari, etc …….. in functie de vechimea blocului trebuie /nu trebuie realizata o expertiza tehnica a cladirii, aveti nevoie de proiect autorizatie si toata documentatia legislatiei in viguare.

Mihai Lazar in decembrie 14th, 2013

Legea va permite dar se va gasi unul dintre vecini care nici daca moare nu va fi de acord sa va faceti ceea ce dotiti, asociatia nu are nici o putere de decizie fara acordul vecinilor.
Cu stima

Gabriela Ionescu in decembrie 15th, 2013

Va multumesc pentru raspuns. Am vazut astfel de constructii in Viena, si daca lucrarea e facuta de meseriasi buni (arhitect si constructor), iese ceva frumos, nu numai pentru mine, ci si pentru oras. Dar, aveti dreptate, bucurestenii nu sunt vienezi.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii