Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Jocul contrastelor – amenajarea unui apartament cu doua camere semidecomandat

6-decor living apartament mic doua camereApartamentul cu doua camere de astazi este un exemplu clar ca structura semidecomandata nu trebuie sa fie o problema in amenajarea si decorarea unei locuinte. In acest caz concret, accesul spre dormitor se face din livingul apartamentului, in timp ce bucataria si baia sunt incaperi total separate, cu acces dinspre holul de intrare.


Mi-a placut curajul designerilor de a alege mobila de culoare neagra pentru bucatarie. Este adevarat ca suprafata mai mult decat generoasa a bucatariei permite alegerea unor culori inchise in decorarea ei, dar trebuie sa recunosc ca eu nu m-as fi incumetat la asa ceva. In bucatarie, la fel ca si in restul apartamentului, designerii au ales sa puna accentul pe contraste, intregul decor fiind construit pe jocul celor doua non-culori: alb si negru.

Asadar, poti vedea ca dulapurile negre ale mobilierului de bucatarie vin in contrast cu peretii de culoare alba si cu scaunele mesei. Tapetul decorativ cu imprimeu vegetal, aplicat pe peretele din dreptul locului de luat masa, vine in completare cu accente portocalii si vernil care inmoaie si indulcesc severitatea contrastului alb-negru.

Livingul sau sufrageria apartamentului este o incapere de dimensiuni medii, mobilata sumar si decorata in stil scandinav. Dusumeaua din lemn natur, specifica stilului nordic de amenajare, armonizeaza frumos cu peretii de culoare alba, cu canapeaua neagra si covorul gri. Unul dintre peretii din living a fost imbracat in tapet decorativ cu imprimeu alb-negru continuand jocul contrastelor.

Cel mai mult mi-a placut dormitorul apartamentului si asta datorita locului de joaca si relaxare, amenajat la inaltime, chiar deasupra camerei copilului. Este adevarat ca acest lucru a fost posibil doar datorita tavanelor inalte ale apartamentului. Ca tot veni vorba – camera copilului a fost amenajata chiar in coltul dormitorului, care era mai mare inainte de aceasta reconfigurare a spatiului.

Te invit sa rasfoiesti galeria foto de mai jos, unde poti vedea mai detaliat modul de amenajare si decorare a acestui apartament semidecomandat.

sursa foto: pinterest

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *