Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Apare mucegaiul pe 2 din pereti (la apartament)


Am si eu o problema. Locuiesc intr-un apartament si in una din camera apare mucegaiul pe 2 din pereti care dau spre exterior (din cei 4, 2 au legatura cu exteriorul, cel cu ferereastra si inca unul).


Sunt placati cu polistiren pe interior iar in partea de sus, intalnirea tavan-perete, pe timp de iarna apare mucegaiul, pe timp de vara nu am probleme. Multumesc anticipat !

Intrebare de la Ionut, pe adresa redactiei: Locuiesc intr-un apartament si in una din camera apare mucegaiul pe 2 din pereti.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Mezei Francisc in ianuarie 5th, 2014

Va recomand produsul ATOMO, acest prosud este realizat de firma SAN-MARCO VENEZIA,se aplica in doua straturi ,12 ore timp de uscare pe strat.

Robert in ianuarie 7th, 2014

Parerea mea, de „neexpert” este ca ar trebui izolare cu polistiren pe exterior, cu polistiren cat mai gros ex. 10cm) si cu EPS (sau mai degraba indice de rezistenta la compresiune) mare. Usor de zis, greu (si mai ales scump) de facut, in special la etaje superioare, unde e nevoie de firme „specializate”.
Aceeasi problema o am si eu, desi am placat cu vata minerala si rigips. Nu vreau sa imi imaginez ce e sub vata si rigips.
Pe de alta parte, undeva la tara am o casa cu caramida Porotherm izolata e exterior cum am mentionat mai sus si peretii isi pastreaza caldura. Se observa umezeala si apoi mucegai pe la nivelul fundatiei (probabil betonul si fierul transmit frigul si umiditatea). Cam acelasi lucru si cu peretii blocurilor

Tica Elena in ianuarie 27th, 2015

Stau la etj.3 si am mucegai pe peretii exteriori si la geamurile de termopan care fac condens iarna. Pe dinafara am placat peretii cu espandat si tot fac mugegai nu stiu ce sa mai fac poate aveti o idee. Multumesc

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii