Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma pt proiect, autorizatii si constructie in Colentina, Bucuresti

Am cumparat un teren in Bucuresti, Colentina. As dori colaborarea cu o firma care sa se ocupe de proiect si de toate autorizatiile necesare si eventual o constructie la rosu sau la gata.


Intrebare de la Valentin, pe adresa redactiei: Caut firma pt proiect, autorizatii si constructie in Colentina, Bucuresti.

22 de răspunsuri la “Caut firma pt proiect, autorizatii si constructie in Colentina, Bucuresti”

Buna ziua dl. Valentin
Daca doriti o colaborare, noi fiind o companie complexa, va stam la dispozitie de la : proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.

Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popici, schele, scule etc…..

„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!

Pentru discutii, oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati, noi va stam la dispozitie cu incredere.

Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”

0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Buna ziua, va pot oferi cel mai mic pret la aceasta constructie.Indiferent de complexitatea ei.Detalii la 0723976363

Buna ziua domnul Valentin.

Cu cea mai mare placere va pot ajuta cu constructia casei dvs. Va las numarul meu de telefon pentru o discutie mai ampla.
0722.542.178 – Alexandru

Buna ziua
Santem o echipa de meseriasi din Maramures
Ne intereseaza cat de mare vreti casa pentru a va putea calcula cu aproximatie cat var costa.
Trimiteti o adresa de email si o sa va trimit cateva proiecte pote va alegeti unul potrivit trimiteti email la verdes_mircea68@yahoo.it sau sunati la 0757315176
Cu respect Mircea Maramures

Pentru proiect si cosiliere tehnico-economica inclusiv urmarire santier , in caz ca doriti o casa speciala va ofer seviciile mele. Arh. M.D.Radu
contact: mihnea07@gmail.com

Buna ziua dl. Valentin
Avem experienta 15 ani in proiectarea – construirea de case de la fundatie pana la cheie Va putem astfel sta la dispozitie cu proiect personalizat conform cerintelor dumneavoastra, autorizare, construire, racordare la utilitati Relatii la gmarius69@yahoo.com telefon 0721123300

firma constructi executa toate tipurile de lucrari la rosu sau la cheie la preturi discutabile 0733739838

Buna ziua,

Ne ocupa cu proiectarea instalatiilor termice, sanitare, ventilatie-climatizare.
Suntem autorizati de catre ISCIR pe verificarea proiectelor de instalatii termice, si de catre IGSU pe proiectarea sistemelor de securitate la incendii.

In cazul in care credeti ca va putem „incurca” pe partea de proiectare instalatii, mai jos aveti datele de contact.

Cu stima,
ing. Paul Goron
0745 / 090.451
qfgproiect@gmail.com

SC EDILAND SRL ( BUCURESTI, TEL: 0722664561)
este o societate specializata in executia lucrarilor de constructii civile si industriale, precum si a instalatiilor si a utilitatilor aferente acestora.
Principalele domenii de activitate sunt:
 Executarea constructiilor civile si industriale precum si a utilitatilor, anexelor si instalatiilor respective, conform proiectului prezentat de beneficiar;
 Proiectarea si executia lucrarilor de constructii in intregime (la cheie) conform temei de proiectare a beneficiarului;
 Executarea lucrarilor de consolidare, igienizare, renovare si schimbare a destinatiei constructiilor;
 Prestari servicii legate de activitatea de constructii: confectii de lemn si metal, tamplarie, placaje gresie, faianta, zugraveli, vopsitorii, sarpante si invelitori, etc.

Daca doriti o colaborare, noi fiind o companie complexa, va stam la dispozitie de la : proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.

Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popici, schele, scule etc…..

“CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!

Pentru discutii, oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati, noi va stam la dispozitie cu incredere.

Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”

0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Am si eu o intrebare de om prost.
Care se joaca la Like/Dislike?
Pt ca, ma gandesc, chiar daca un beneficiar nu ar vrea sa lucreze cu o persoana, ar da 1 dislike.
Dar ca sa primesti 5-6 dislike, chiar trebuie sa te urasca, iar daca te uraste inseamna ca a mai lucrat cu acea persoana.
Parerea mea, daca tot a lucrat cu acea persoana, care nu a fost de incredere, pt ca ia dat 5-6 dislike, ar trebui sa stim si noi, sau eventualii clienti.

Se pare ca se transforma totul in joaca de copii.

Cu stima,
Paul Goron

Cei care se joaca cu aceste butoane LIKE si DISLIKE sunt chiar firmele/mesterii carora nu le place sa aiba concurenta, domnule Paul.

Buna ziua,
suntem o echipa de ingineri profesionisti,proiectam,consiliem tehnic,executam case.

Pentru mai multe amanunte va rog sa ma contactati la nr. 0723 458 626 sau pe e-mail ungherea@yahoo.com

D-na Alexandra are perfecta dreptate dl Paul, unii au comentat chiar pe aici ca noi ne dam LIKE singuri si cred ca si au propus sa se joace din lipsa de ocupatie.

Buna ziua,

Nu vreau sa deschid o dezbatere, sincer, chiar nu vreau.
Sper totusi ca un moderator sa vada mesajul, in ritmul asta unii care chiar stiu meserie s-ar putea sa se sature si sa se retraga de pe site.
Iar site-ul pe langa faptul ca ne da posibilitatea sa gasim lucrari, da posibilitatea unor oameni sa puna intrebari, si culmea, sa li se si raspunda.
Asa ca, daca cei care chiar se pricep si vor sa ajute se vor retrage de pe site, va fi un alt lucru bun care se va duce …

Nu cred ca introducerea like/dislike a fost o idee buna, decat daca cel care da like/dislike sa lase si un comentariu, ca sa stim de ce a dat acel vot.
E doar o parere.

Cu stima,
Paul

Dl. Paul aveti dreptate, este o ideie buna de pus in practica nu dorim sa ne certam cu nimeni nici noi dar e foarte vizibil ca unii dintre noi daca am dar raspunsuri, idei, solutii tehnice, raspunsuri am deranjat si chiar foarte tare.
Eu as dorii ca cei care comenteaza sau care fac comentarii sa fie inregistrati cu adresa de mail valida, adresa de mail sa fie vizibila nu sa faca cine ce vrea.
Spor la munca si succes.
Doamne ajuta !!!

Buna seara.Acestea sunt riscurile,unii sunt simpatizati,altii….pun acelasi text mereu,urmarind doar cistigul….si devin antipatici…..de?Dl Paul nu stiu pe cine a-ti suparat?Referitor la intrebare,sa zic ceva,ma risc.Va putem ajuta cu proiectarea 6-7euro\mp,contructia la rosu\gata,dar cu autorizatiile va putem oferii doar consultanta pt obtinerea lor.Relatii e-mail vilmacomp1969@yahoo.com

Domnule ANDREI ,de aproape un an de zile va rog ceea ce va roaga si colegii de mai sus, nu mai permiteti comentarii, daca nu se inregistreaza toti cu o adresa de email, acest sait va ajunge sa nu poata fi citit de nimeni datorita unora care nu au acupatie si au gasit un mod de a se distra dind like sau dislike.
Cu stima

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *