Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie casa P + 1 in Magurele, Ilfov. Costuri la rosu, la gri si la cheie?

Buna ziua, anul acesta vom incepe sa construim o casuta de aprox 75-85 mp amprenta (P+1, schema simpla: sufragerie, baie, bucatarie, dormitor si terasa parter si inca 3 camere + baie sus) in Magurele, jud Ilfov pe teren propriu. Nu lux ci la o calitate decenta a materialelor.


Vom accesa un credit si am dori sa ne facem o idee de costuri la rosu, la gri si la cheie cu si fara materiale. Daca putem primi oferta si pentru proiect si autorizatii ar fi de folos. In speranta ca nu cerem prea multe, va multumim si asteptam cu interes oferte pentru o colaborare reciproc avantajoasa.

Intrebare de la Gabriel, pe adresa redactiei: Constructie casa P + 1 in Magurele, Ilfov. Costuri la rosu, la gri si la cheie?

32 de răspunsuri la “Constructie casa P + 1 in Magurele, Ilfov. Costuri la rosu, la gri si la cheie?”

Buna ziua dl Gabriel.
Oferta de pret nu se face la ochi dupa cati mp sunt pe proiect sau dupa cati mp sunt enumerati de catre o terta persoana. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz.
Cine spune cat face o casa dupa descriere spune sa dea un raspuns doar, dar nu inseamna ca e si corect raspunsul dat. Nu se poate da un raspuns fara sa studiezi proiectul si fara sa intocmesti un deviz.

Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaje/mansarda, invelitoare si sectiunea principala), o persoana de contact cu nr. de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul.

Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.

Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc…..

„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!

Pentru oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati, noi va stam la dispozitie cu incredere.

Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”

0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Buna ziua,
Nimeni nu va poate avansa un pret fara a cunoaste proiectul si studia detaliile constructive ale imobilului, dar informativ undeva la 130-170euro/mp la rosu, acesta incluzand materiale si manopera.
Daca sunteti interesat de o colaborare va rog sa ma sunati la 0722904669 sau email:cromprest@yahoo.com

Buna ziua. Multe pareri,daca zici ceva,altul zice altceva.Eu am facut casa care s-a incadrat,la rosu[manop+mat]anul trecut la 120euro\mp,iar alta la 170euro\mp,amandoua pe baza de contract semnat.Prima casa P+E,acoperis in 2 ape cu tigla metalica,la parter incalzire prin pardoseala,iar etaj calorifere,ajunsa la faza in care mai trebuiesc puse;obiectele sanitare,electrice,cazanul pe lemne , lavabilul pe interior si izolatia cu polistiren pe exterior,ajungand la 260euro\mp.A doua casa demisol+parter+etaj+pod,acoperis in 11 ape,acoperita cu tigla ceramica Creaton solzi,fiind intr-o zona istorica,a trebuit sa aiba un aspect care sa se incadreze in zona,a ajuns la gata 420euro\mp.Deci preturile difera in functie de ce va doriti,cine are bani face cei place,cine nu,cauta ceva in functie de buget.Parerea mea sa cautati un proiectant si un constructor in acelasi timp,sau sa vedeti case executate si cat au costat,eventual sa contactati si proprietarii.Ne puteti contacta pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676;0748515893,pt proiectare,executie , consultanta si detalii.

DOMNUL SANDU,MA GANDESC CA NU O SA-TI AJUNGA BANII NICI DE MOTORINA,DAR SA MAI
PLATESTI 5-6 OAMENI DIN CEI 30 DE EURO/mp,

D-l LAZAR fara ironisme si fara rautate va rugam frumos , dl Sandu nu a spus daca sunt 30 E / mp cu sau fara TVA si cum calculeaza acei mp asa ca lasati – o mai moale. Sau va este frica de concurenta ??? Un coleg de breasla nu se ia la misto si noi daca avem 6 santiere in Bucuresti inseamna ca nu ne ajung banii de motorina sau care e problema ? in fata catedralei nu este ce construi si la catedrala mantuiirii neamului nu avem toti loc sa construim asa rog respect.

ba o sai ajunga banii pentru ca eu construiesc anul asta o casa cam la fel 112 m2 locuibili si 150 construibili la cheie cu 280 euro pe m2 La aceasta suma pe m2 am semnat contractul cu firma

Pentru Cristina,
Anul acesta doresc sa construiesc si eu in Magurele si poate reusim sa luam legatura sa ma ajutati cu ceva sfaturi. Multumesc

Cu firma pret 280E/mp patrat la cheie TVA inclus ??? e greu de crezut dar sa o si termine. Depinde de ce materilale va fi construita casa, sunt multe de spus dar nu intru in polemica si in discutii cu nimeni cer e ca e cam greu de crezut.
Daca veniti si i-mi spuneti doamna Cristina ca e din caramida si structura de beton, centuri placi de BA se mai si respecta proiectul atunci chiar e imposibil dar sa va ajute Dumnezeu sa o realizati asa cum visati.

Doamna Cristina, va doresc mult succes,nimeni nu spune ca, se poate sau nu se poate construi cu un pret…/mp, totul depinde de cantitatile de materiale necesare constructiei,caramida,fier,betoane,etc,
Cu stima

AIA DE LA CASA VISATA AU SANTIERE LA FIECARE SCARA DE BLOC DIN BUCURESTI.DE ACEEA STAU PE NET NON STOP.ASTEPT CRIZELE DE RIGOARE PE CARE LE-ATI FACUT DE CITE ORI V-AM DAT PESTE NAS,PENTRU CA ESTE EVIDENT CA STATI PROST CU NERVII.SI SA NU MA CORECTATI CU DENUMIREA FIRMEI DVS,NU STIU DE CE CORECTATI LUMEA OBSESIV IN LEGATURA CU ASTA,O FI VREO DEVIERE CEVA….DECI…ASTEPT OBISNUITELE CRIZE SI OBISNUITELE CORECTURI.

Buna ziua,

Reprezint SC Beta Impex Construct SRL, executam constructii civile si instalateii electrice, termice, sanitare. Daca doriti o oferta personalizata, ne puteti contacta la adresa: alexandraboboc.beta@gmail.com sau la telefon: 0727.442.389

Pt domnul SANDU sunt interesat de a continua urcarea pe verticala a locuintei pe care sunt in curs de realizare (lucrarea se alfa la etajul 1 grinzi si stalpi si balcone realizate)doresc sa continui cu zidirea parterului pe bca si urcarea cadrelor lucrarea este P+2+M ofer si cazare. Constructia se alfla in Eforie Nord jud.Constanta

dna cristina sigur va ajung bani de casa la 280 euro mp este bine de tot nenea asta de la casa visata cred ca viseaza el cu cit vrea el sa construiasca o casa la rosu 1000 euro mp am impresia ca uni nu mai percep realitatea trezestete domnule revino la realitate este criza bani nu sint lipsesc lumea duce lipsa de locuri de munca lumea munceste pe 8,10 mil trezirea

Buna ziua. Dl Georgescu nu a spus nimeni ca se construieste cu 1.000 de euro / mp si in primul rand preturile nu se fac la mp dar un pierd timp sa va explic. Doamna Cristina spus la cheie 280 Euro / mp si am intrebat doar daca e TVA inclus si nu vad de ce sunteti deranjat si ofticat dvs si care este problema???
Treziti-va dvs la realitate si nu faceti afirmatii in necunostinta de situatie fata de alte persoane si nu intru in polemica cu necunoscuti si sfatosi. O zi buna.

da preturile difera de la o firma la alta atat k manopera cat si materiale de aceea apar acele contrziceri de pret cel mai bn e de stiut locatia unde se construieste proiect si dupa aceea sa dam preturi se poate realiza o constructie si cu 25 euro mp manopera la rosu dar si cu 45 totul depinde de proiect 0733739838

Salutare Dragi Prieteni!

Va rog frumos Oameni Buni,haideti sa nu ne mai certam ca ne certam degeaba nu castigam nimic,ba din potriva dam dovada de Canibalism…Sa fiti Sanatosi si iubiti de cine vreti voi.Chao

SC.Gimiana-Impex Srl.
CU DOMENIU DE ACTIVITATE, CONSTRUCTII VASE-VILE,
LA ROSU, SAU LA CHEIE, CU SAU FARA MATERIALELE FIRMEI
PRELUAM CASE LA ROSU PENTRU FINISARI,DISPUNEM DE ECHIPE
COMPLETE ZIDARI,DULGHERI,INSTALATORI SANITARI SI ELECTRICI.
PENREU RELATII EMAIL.gimianaimpex@gmail.com
CU RESPECT
MIHAI LAZAR
TEL.0766813228

Un pret bun al unei constructii la gri (fara vopsitorii, faianta, gresie,parchet, obiecte sanitare,aparataj electric si corpuri de iluminat) rezulta dintr-o proiectare optima de aritectura si de rezistenta si din folosirea de materiale corespunzatoare si cu cel mai bun indice pret/calitate.
Consumurile de materiale, manopera si utilaje necesare executiei constructiei rezulta din multipicarea consumurilor unitare pentru aceste resurse di normele de deviz notionale cu cantitatile de lucrari din antemaruratoarea proiectului. (antemasuratoarea este lista cu cantitatile de lucrari necesare realizari constructiei calculate conform proiectului. Aceasta antemasuratoare trebuie sa faca parte din proiect, insa daca nu este, noi o calculam gratis cand facem o oferta)
In normele de deviz sunt date cantitativ toate resursele (toate cantitatile de materiale, numarul de ore de manopera si numarul de ore de utilaje) nesare realizari unei cantitati unitare dintr-o lucrare bine definita (ex. mc de zidarie, mp de cofraj,mp de faianta etc.)
Folosirea normelor de deviz recunoscute pe plan national va asigura ca se respecta tehnologia corecta de executie a fiecarui articol de lucrare si ca nu puteti fi pacalit in ceace priveste cantitatile si numarul real de materiale, numarul real de operatiuni si necesarul de ore de manopera pentu realizare lor si natura si numarul de ore reale pentu utilajele ce se folosesc.
Cu valorile totale ale materialelor, numarul total de ore de manopera si numarul total de ore de utilaje calculate pentru fiecare capitol de lucrare (infrastructura, suprastructura,finisaje interioare etc.) se intocmeste cate un deviz oferta conform modelului de mai jos:
1.Materiale (valoare in lei cu tva)
2.Manopera (nr. ore x 10 lei/ora)
3.Valoare utilaje de mare mecanizare (Excavator, pompa beton etc.)
4.Utilaje de mica mecanizare (betoniera, electropalane etc.)(nr. ore x 5 lei/ora)
5.Aprovizionare si transport (valoare materiale ce nu au inclus transportul in pret x 5%)
6.Tacxe pe manopera platite de angajator (nr. ore man. : 168 ore/luna x 500 lei/luna)
7.TOTAL CHELTUIELI DIRECTE (rd.1+2+3+4+5+6)
8.Celtuieli indirecte si profit (rd.7 x 10-14%)
9.TOTAL DEVIZ (rd.7+8)
Procentul de cheltuieli indidecte si profit depinde de complecxitatea si marimea lucrari. Scade cu cat complexitate este mai mica si marimea lucrari este mai mare.
Preturile totale date pe mp sunt doar speculatii statistice ele netinad cont de particularitatile specifice ale fiecarui proiect.
Daca dispuneti de proiect noi il analizam din punct de vedere tehnic si va semnalam daca nu sunt respectate normele tehnice in vigoare sau sunt supra dimensionari sau sunt depasiti uni indicatori optimi (procente armare. sectiuni elemente etc.). Trebuie amintit ca proiectarea de rezistenta se poate reface fara a fi necesara o noua autorizatie de constructie.
Analiza proiectului,verificare, iar daca lipseste intocmirea antemasuratorii si devizele oferta sunt gratuite.
Dispunem de personal tehnic cu studii superioare si experienta in proiectare si executie.
Muncitorii pe care-i folosim sunt policalificati, seriosi si sunt recrutati in special din Maramures.
Preturile de proiectare sunt: faza PAC 3-5 e/mp, faza PAC+PT 5-7 E/mp si faza PAC+PT+DDE 7-9 E/mp.
Daca executam lucrarea proiectul de rezistenta este gratuit.
Asiguram garantie de buna executie prin contract pe o perioada de un an prin retinerea de catre beneficiar a unui procent de 1,5% din valoarea lucrarilor garantie care se retituie catre executant dupa trecerea perioadei de garantie. In perioada de garantie orice problema semnalata de beneficiar se rezolva pe cheltiala noastra.
Cu stima ing. Deac Ioan tel. 0725481298.

Buna ziua Gabriela
Daca vreti un pret estimativ manopera si materiale. Trimiteti un email la verdes_mircea68@yahoo.it si op sa va ajut cu cea mai mare placere sau sunati la 0757315176
Eu pe data de 13 februarie o sa ma aflu in Bucuresti ne putem si intalni sa discutam la fata locului toate detalile pentru a puta accesa creditul

Buna ziua pentru a va spune pretu manoperei,materiale trimiteti un email cu proiectu dv asa nu va pot spune nimic pana nu studiez proiectu.Va multumesc pentru timpu acordat

Buna seara ,construiesc case /vile din 2008 in zona magurele (spate la stenion)
puteti merge si Intreba de Gigi de la zimnicea ,,,am construit multe case in zona si la cheie si la rosu ,una am terminato In toamna la rosu cu doua etaje ,si urmeaza sa continuam cum se Incalzeste ,cu tencuieli ,sape ,izolatie ETC,,,,
preturile noastre sant de la 30 la 40 euro mp ,,,,dar noi de obicei am lucrat cu 30 euro mp la rosu ,,Din ce vad Dv vreti sa faceti parter 85 mp mansarda tot cam 85 mp total 170 mp desfasurati manopera ar fi 170 x30 =5100 euro +terasa care o calculati DV 15 euro mp x cati mp are terasa ,,,,iar ca man+mater=undeva la 120 euro x 170 mp = 20400 ,,la cheie undeva la 300 euro mp depinde ce faianta ce gresie ce termopane ,ce inst sanit,,,electrica ….0785690855 ,,,
gigifrunza73@yahoo.com ,,,,,este un depozit de materiale acolo in camp ,,de la depozit mergeti spre puchieni (angroul de pe camp )si primele case sant construite de noi (Gigi)

asi dori sa va faceti timp 2min sa ma sunati la nr0722148503 alexandru si pentru mai multe detali vom putea merge la mai multe lucrari reazizate dupa aceea sa va putem anmana cartea noastra de vizita

Bună ziua. Suntem o echipa de constructori tineri si dorim sa va sustinem in proiect trimiteti un plan sau o schita gasita pt net la truta_lucian@yahoo.com si va putem da un pret aproximativ totodată lucram cu un arhitect care va poate da proiectul de DATC în maxim 10 zile. Daca doriti ma puteti contacta la 0755512644 , eu momentan sunt in Bucuresti si putem stabili o întâlnire pt a discuta mai multe

buna ziua ma numesc vasile baies si construiesc case de lemn la rosu sau la cheie iar pretul este la mp 100 euro la rosu iar la cheie este de 210 mp la cheie.pt mai multe detalii va rog a ma contacta la nr de tel 0746 726 927.cu stima vasile baies.

Buna seara, in atentia dm. Gabriel ,suntem o societate comeciala din Harghita, construim case din lemn este mai iefti si mai ecologic; daca trimiteti proiectul sau un desen,sa putem face un deviz.Avem experienta de 25 ani in constructii si diriginte de santier din Bucuresti. Mai multe detalii email gerendahazak@freemail.hu sau tel; 0744207743.
Multumesc cu stima!

FRATE ATIILO, TREZESTETE, SUNTEM IN ANUL DE GRATIE MARTIE- 2015 / DOMNUL GABRIEL A PUS INTREBAREA IN MARTIE – 2014 /CREZI CA NU A FACUT CASA DE ATUNCI ? Spor la somn……..

Salutare , vreau sa fac un duplex in Magurele am toate avizele aprobate asi vrea o echipa serioasa sami faca o oferta, casa este p + M cu living mare deschis fara tavan pina in acoperis, sint 2 cam si baie jos, și 2 cam si baie sus in total 135 mp, in 2 luni o vreau la gata max 2,5 luni

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *