Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie casa pe cadre in Eforie Nord. Astept oferte

Salut pe toti!!!
Am inceput o casa de cca 150 m patrati si sunt deja la etajul 1 (deci terminat fundatia si plafonul). Casa pe cadre si (8 stalpi) casa este simpla rectangulara.
Aceasta lucrare este in Eforie Nord, as dori sa stiu daca este cineva interesat a prelua lucrarea si care este pretul (doar manopera sau si cu materiale).
Pot oferi cazare.
Anuntul este adresat celor cu seriozitate si pricepere.


Intrebare de la Dan, pe adresa redactiei: Constructie casa pe cadre in Eforie Nord. Astept oferte.

9 răspunsuri la “Constructie casa pe cadre in Eforie Nord. Astept oferte”

Buna ziua eu va pot continua lucrarea fara probleme as vrea sa stiu ce se va construi mai departe etaj si acoperisi, mansarda si acoperisi, mai multe etaje
Trimiteti raspuns pe adresa de email verdes_mircea68@yahoo.it si daca se pote o fotografie cu constructia cu este in momentul de fata.
O sa va fac o oferta buna eu sant din maramures si anul trecut am construit in General Scarisoreanu o vila am toate sculele in agigea tel 0757315176

Buna ziua Dl. Dan. Suntm interesati de o posibila colaborare in vederea realizarii constructiei dvs. Pentru primavara anului 2014 avem 2 lucrari in Constanta.
Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaje/mansarda, invelitoare si sectiunea principala), o persoana de contact cu nr. de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul.
Dispunem de personal calificat si de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popici, schele, scule, etc…..
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Pentru oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati, noi va stam la dispozitie cu incredere
Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”

0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

BUNA ZIUA DOMNUL DAN,
BANUIESC CA ATI AVUT O ECHIPA CU CARE ATI RIDICAT CASA PANA LA ETAJUL 1, UNDE AU PLECAT ? BANUIESC CA NU AU PRIMIT BANII PE CEEA CE AU MUNCIT DACA AU PLECAT.
CU STIMA

Buna ziua.Sntem o echipa cu vaste cunostinte in domeniul constructiilor cu experienta in tara si strainatate.Pot sa va termin lucrarea cu 220euro pe metru .rog si ofer seriozitate.va multumesc.nr tel 0769942980

Buna ziua. D-le Aurel am cateva intrebari ptr dvs. cum ar fi:
1. 220 euro / mp la cheie, constructie in cadre ??? e imposibil de realizat..
2. 220 euro / mo la rosu, constructie in cadre ? e putin mai mult decat normal….
3. pretul dvs are TVA ???? sau e asa la plesneala ?
Dl. Dan a specificat ca , constructia este intr -un anumit stagiu si dvs fara sa vedeti proiectul si cel mai important , fara sa vedeti situatia santierului spuneti doar aberatii. nu duceti oamenii in eroare si nu promiteti marea si sarea ca sunteti la distanta de ani lumina fata de ele.
O sa spunem mereu si v-om sustine ideeia ca fara un proiect si fara a face un deviz (manopera + materiale sau doar manopera) nu se poate face un pret nici macar extimativ ca acel extimativ poate di de 10-30 % mai mare sau mai micsi sunt pure aberatii.

Buna ziua Am dori si noi o colaborare,daca oferiti cazare,este foarte bine,[ar fi bine cat mai aproape de plaja],daca mai oferiti si 2 mese pe zi ar excelent,iar daca lucrarea v-a incepe in luna iunie ar fi super excelent.Cat despre costuri,ce sa mai zic!!!.Acum vorbind si serios,a-ti spus foarte putine informatii pt a calcula ceva,pt asta ar trebui schite de pe proiect si poze cu stadiul constructiei,cand a-ti inceput constructia,autorizatia mai este valabila? Relatii pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau 0748515893;0724156676

Buna ziua.Asa este un pret la plesneala deoarece vad ca se pot da preturi si din sau dupa fotografii,fara sa vada proiectul.Va multumesc pentru intrebere.Cu stima si respect pentru CasaTaMultVisata.Aurel

Buna ziua daca o persoana cere un sfat serios nu vad de ce trebuie trata asa
il puteti ajuta ajutatil daca nu ignorati rugamintea omului
Cu respect Mircea maramures
Am lucrari in zona trimiteti un email la verdes_mircea68@yahoo.it si o sa va fac oferta cuvenita

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *