Categorii
Intrebari de la cititori

Cost manopera casa 154 m2, beci 18 m2, numai parter

Cat ar costa manopera pentru o casa cu suprafata de 154 m2, beci 18 m2, numai pe parter, la rosu sau la cheie cu materialele mele?


Intrebare de la Cristi, pe adresa redactiei: Cost manopera casa 154 m2, beci 18 m2, numai parter.

12 răspunsuri la “Cost manopera casa 154 m2, beci 18 m2, numai parter”

Buna ziua
Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz.

Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaje/mansarda, invelitoare si sectiunea principala), o persoana de contact cu nr. de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam devizul – oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul.

0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

De ce mai intrebati domnul Cristi ? e plin saitul Casa Dex de preturi,de la A la Z,pe alese,domnilor ceva nu merge bine,acel ceva e ca nu va dati o adresa de email daca intradevar doriti sa construiti,va contacteaza vreo 4-5 firme care sunt pe aici si inca vreo 100 de liber profesioisti,ati avea de unde alege…

Buna ziua,
Dupa studierea proiectului si detaliilor constructive ale imobilului va pot face o oferta avand in vedere o colaborare reciproc avantajoasa.
Mail:cromprest@yahoo.com Tel. 0722904669

Cata dreptate aveti dl. Lazar , sa nu mai spunem ca sunt mult care comenteaza pentru a se afla in treaba si din lipsa de ocupatie.
Cred ca ar fi foarte bine sa fie inregistrati toti pe site cu adresa de e-mail vizibila nu sa comenteze toti dupa cat ii duce capul.
Sunt cateva persoane sau ingineri de la diferite companii de constructii , proiectare , instalatii, etc care chiar aduc un aport pozitiv site- ului Casadex si un plus de valoare , dar sunt si mult cunoscatori care spun preturile dupa cum cred ei de cuviinta.
Sa aveti spor la treba si reusite !!!

Cred ca fiecare cerere de pret sa fie inregistrata cel putin cu ADRESA DE EMAIL,
si niste repere cum ar fi zona altfel simt ca cei ce intreaba sau cer niste preturi nici nu exista in realitate,pentru ca observ mai sus sau dat opt raspunsuri dar domnul Cristi este inexistent,nu a raspuns la nimeni.
Cu stima

Recent am creat pentru un client un proiect aproximativ dupa cerintele dumneavoastra. Google Search: noul concept de casa 3d smart set

Preturile mele pt mana de lucru la rosu sunt intre 25 si 33 euro m2,asta depinzand de pozitionare,materiale folosite si complexitatea lucrarii.pt un deviz corect,trebuie sa vedem proiectul doamna.va Las address de mail antoniegabriel50@hotmail.com si nr de tel pt o eventuala lamurire. 0766539002

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *