Categorii
Amenajari si decoratiuni exterioare Descurca-te singur

Feng Shui: creeaza clopotei de vant norocosi din capace metalice

clopotei de vant din capace metaliceClopoteii de vant sunt un important simbol al artei Feng Shui, spunandu-se ca sunetele scoase de acestea alunga energiile negative din jurul casei si gradinii. Traditia Feng Shui spune ca acest obiect are puterea de a imbunatati multiple aspecte ale vietii tale de familie. De asemenea, clopoteii de vant le aduc armonie celor care vor sa respecte regulile Feng Shui in decorarea casei, dar, pe de alta parte, nu intentioneaza sa cheltuiasca sume exorbitante pe reamenajarea locuintei.


De-a lungul vietii, consumam sute de sticle cu suc, bere sau alte bauturi. In 99% dintre cazuri, aruncam la cosul de gunoi atat sticlele ramase goale, cat si capacele metalice de la acestea. In articolul urmator iti vom prezenta un motiv pentru care nu vei mai arunca la tomberon capacele de la sticlele cu bauturi racoritoare sau alcoolice.

Simplitatea acestei idei te va determina cu certitudine sa incerci si tu sa-ti creezi propriile obiecte decorative, ce pot intregi imaginea unei gradini sau unei terase perfecte, aducandu-ti totodata noroc, conform credintei Feng Shui. Mai mult, produsul final va putea fi atarnat chiar si intr-un balcon de apartament, in cazul in care nu locuiesti la casa.

Simplitate si minimum de efort

Nu ai nevoie de foarte multi bani pentru a crea un obiect decorativ de efect, placut ochiului si chiar util, in unele cazuri. Iti sunt necesare aproximativ 50 de capace metalice de la diverse bauturi, cateva zale cu care sa prinzi capacele si un suport pentru acestea, gaurit, pentru a le putea agata. Astfel, vei incepe prin inlaturarea membranei de plastic de pe spatele capacelor si, mai apoi, vei proceda la gaurirea lor, o singura data, cu ajutorul unei surubelnite sau al unui cutit cu varf ascutit.

Vei atasa o za de fiecare capac, apoi alte cateva zale pentru a le lega intre ele. Vei crea in acest mod cinci, sase sau opt ramuri de capace. La final, vei atasa ramurile de un suport metalic, tot cu ajutorul unor zale. La randul sau, suportului ii trebuie atasat un fir de sustinere si nu-ti mai ramane decat sa agati clopoteii de vant in locul preferat din gradina sau din balcon. Si asa te vei bucura in fiecare primavara, vara sau toamna de clinchetul placut al clopoteilor metalici creati de tine.

sursa foto: etsy.com

Un răspuns la “Feng Shui: creeaza clopotei de vant norocosi din capace metalice”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *