Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Idei pentru mascarea unei sobe dupa montarea centralei


Buna ziua!


As vrea sa imi dati cateva sfaturi si idei in legatura cu mascarea unei sobe… Stau la casa si pt incalzire am centrala dar inainte aveam doar sobe, dupa montarea caloriferelor am pastrat si soba (pt situatii neprevazute) si as vrea sa schimb aspectul camerei si sa nu se mai vada soba. Puteti sa imi dati cateva idei??
Multumesc,

Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Idei pentru mascarea unei sobe dupa montarea centralei.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Gina in ianuarie 6th, 2014

Buna Andreea,

eu in locul tau as amenaja si as decora casa astfel incat sa se potriveasca totul si cu soba. sa se integreze in stilul ales. Si as lasa-o la vedere.
wow, ce mi-as dori eu o soba in casa :)

Dana in ianuarie 6th, 2014

Perfect de acord cu Gina. Sau as pastra cosul si as transforma-o in semineu.

Florin Văduva in ianuarie 7th, 2014

Pentru mascarea unei sobe,există ,,n,,soluţii,dar un sfat bun nu se poate da decât dacă se vede amplasarea sobei,în funcţie de mobilier,de fereastră,de culoarea pereţilo şi tavanului.Deasemenea se ţine cont şi de hobiul proprietarului,de numărul membrilor familiei.

primuloltean in ianuarie 16th, 2014

Daca iti doresti ca soba practic sa nu se vada absolut de loc dar sa te bucuri de caldura ei , cea mai indicata solutie este sa o lipesti practic de un perete astfel incit sa faca corp comun cu aceasta , una din laturile sobei sa fie insasi peretele . Cu grija ai sa varuiesti soba in acelasi ton cu restul camerei raminind la vedere doar cele doua usi …sau aceiasi soba placata cu gresie faianta si ar arata vis …SUCCES .

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii