Categorii
Intrebari de la cititori

Idei pentru mascarea unei sobe dupa montarea centralei

Buna ziua!


As vrea sa imi dati cateva sfaturi si idei in legatura cu mascarea unei sobe… Stau la casa si pt incalzire am centrala dar inainte aveam doar sobe, dupa montarea caloriferelor am pastrat si soba (pt situatii neprevazute) si as vrea sa schimb aspectul camerei si sa nu se mai vada soba. Puteti sa imi dati cateva idei??
Multumesc,

Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Idei pentru mascarea unei sobe dupa montarea centralei.

4 răspunsuri la “Idei pentru mascarea unei sobe dupa montarea centralei”

Buna Andreea,

eu in locul tau as amenaja si as decora casa astfel incat sa se potriveasca totul si cu soba. sa se integreze in stilul ales. Si as lasa-o la vedere.
wow, ce mi-as dori eu o soba in casa 🙂

Pentru mascarea unei sobe,există ,,n,,soluţii,dar un sfat bun nu se poate da decât dacă se vede amplasarea sobei,în funcţie de mobilier,de fereastră,de culoarea pereţilo şi tavanului.Deasemenea se ţine cont şi de hobiul proprietarului,de numărul membrilor familiei.

Daca iti doresti ca soba practic sa nu se vada absolut de loc dar sa te bucuri de caldura ei , cea mai indicata solutie este sa o lipesti practic de un perete astfel incit sa faca corp comun cu aceasta , una din laturile sobei sa fie insasi peretele . Cu grija ai sa varuiesti soba in acelasi ton cu restul camerei raminind la vedere doar cele doua usi …sau aceiasi soba placata cu gresie faianta si ar arata vis …SUCCES .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *