Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ma intereseaza sa mansardez blocul. Deasupra apartamentului un apartament asemanator


Mansardarea unui bloc.
Locuiesc la etajul 4 al unui bloc construit in 1990. Ma intereseaza sa mansardez blocul si sa construiesc deasupra apartamentului un apartament asemanator. Este un apartament „clasic” cu 3 camere, 2 holuri, 2 bai, 1 balcon mic. La cat s-ar ridica pretul pentru obtinere autorizatii, constructie, utilitati (apa, gaze). Ma intereseaza daca aceste costuri depasesc pretul unui apartament cu 3 camere (aprox 40 mii euro in zona noastra), fiind constient ca neavand proiect e greu de spus un pret exact.


Intrebare de la Robert, pe adresa redactiei: Ma intereseaza sa mansardez blocul. Deasupra apartamentului un apartament asemanator.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Mihai Lazar in ianuarie 29th, 2014

Domnule Robert,e greu,e foarte greu pentru a obtine o autorizatie in acest sens,primul lucru este sa obtineti acordul vecinilor,la toti cei ce locuiesc in bloc,asta cred ca nu se va intampla niciodata,luati-va gandul de la asa ceva…
Cu stima

Florentina in februarie 18th, 2014

Daca sunteti interesat de un teren in zona Metro si o constructie pe care o puteti transforma intr-un bloc sunati-ma la tel 0748233437 sau 0747259974 O zi buna !!!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii