Categorii
Intrebari de la cititori

Ma intereseaza sa mansardez blocul. Deasupra apartamentului un apartament asemanator

Mansardarea unui bloc.
Locuiesc la etajul 4 al unui bloc construit in 1990. Ma intereseaza sa mansardez blocul si sa construiesc deasupra apartamentului un apartament asemanator. Este un apartament „clasic” cu 3 camere, 2 holuri, 2 bai, 1 balcon mic. La cat s-ar ridica pretul pentru obtinere autorizatii, constructie, utilitati (apa, gaze). Ma intereseaza daca aceste costuri depasesc pretul unui apartament cu 3 camere (aprox 40 mii euro in zona noastra), fiind constient ca neavand proiect e greu de spus un pret exact.


Intrebare de la Robert, pe adresa redactiei: Ma intereseaza sa mansardez blocul. Deasupra apartamentului un apartament asemanator.

2 răspunsuri la “Ma intereseaza sa mansardez blocul. Deasupra apartamentului un apartament asemanator”

Domnule Robert,e greu,e foarte greu pentru a obtine o autorizatie in acest sens,primul lucru este sa obtineti acordul vecinilor,la toti cei ce locuiesc in bloc,asta cred ca nu se va intampla niciodata,luati-va gandul de la asa ceva…
Cu stima

Daca sunteti interesat de un teren in zona Metro si o constructie pe care o puteti transforma intr-un bloc sunati-ma la tel 0748233437 sau 0747259974 O zi buna !!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *