Categorii
Intrebari de la cititori

Oferta pret constructie casa 2014, P + M

Buna ziua! In primavara anului 2014 vreau sa incep construirea unei case de 146 mp utili, 196 mp suprafata construita P+M (80 mp suprafata utila jos, incluzand garajul, iar la mansarda, 66 mp suprafata utila). Casa va fi din caramida iar acoperisul va fi in patru ape. Daca se poate, doresc o oferta de pret la constructia in rosu(cu acoperisul inclus).
Casa va fi construita in Zalau.


Intrebare de la Alex, pe adresa redactiei: Oferta pret constructie casa 2014, P + M.

44 de răspunsuri la “Oferta pret constructie casa 2014, P + M”

La multi ani !!
Buna ziua.

Oferta de pret nu se face la ochi dupa cati mp sunt pe proiect sau enumerati de catre o terta persoana. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz.

Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaje/mansarda, invelitoare si sectiunea principala), o persoana de contact cu nr. de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul.
Daca nu aveti proiect va putem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie.
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popici, schele, scule etc…..

„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!

Pentru oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati.

Cu respect si stima,

Echipa “CasaTaMultVisata”

0742756576 0767954857
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

pret casa la rosu.acoperis,instalatie electrica,instalatie sanitara si sapa de egalizare 325 euro metrul patrat, materiale si organizare de santier incluse in acest pret,pentru o eventuala colaborare 0724045671.

Intr-adevar, nu voi scrie si eu ceea ce a subliniat CasaTaMultVisata mai sus deoarece are dreptate: fara un proiect nu se poate face o oferta. Va stam si noi la dispozitie pe adresa: lucrari@euconstructor.ro
Tel: 0733263892 sau 0769399221

La Multi Ani si Doamne Ajuta!

In lipsa proiectului pot sa va estimez un cost la materiale si manopera cam la 18000€ pentru detali ma puteti suma la 0757315176
Sant din maramures si pot veni si la fata locului cand doriti am cofraje popi metalici mini escavator

sunt o firma de constructi execut toate tipurile de lucrari in toata tara la preturi discutabile de calitate in termen stabilit impreuna si cu cea mai mare seriozitate daca doriti sa colaboram ne putem auzi la tel 0733739838

buna seara
pt oferta concreta trmiteti-mi detali proiect pe adresa de e-mail: serviciiprospere@yahoo.com.
Oferim: profesionalism, seriozitate si calitate la preturi f avantajoase.

Cu respect,
Constantin Cristian
Tel.: 0761806570

Buna ziua,sunt un constructor din cluj, am echipa serioasa , lucrez cu 100ron/mp, daca va intereseaza contactati-ma la 0758529129

Buna ziua

Suntem o firma de constructii din jud.Salaj care executa lucrarui pe raza judetelor invecinate.

Daca mai sunteti interesat de realizarea acestei lucrari,va putem face o oferta foarte buna de pret datorita faptului ca nu necesita cheltuieli de transport si tehnologiei utilizate pentru ridicarea constructiei.

Ing.constructor

Suntem o echipă omogenă, cu experienţă, formată din cel care vă desenează visele,arhitectul,cei care le dau naştere si participă la dezvoltarea acestora,structurişti,zidari,dulgheri,fierari-betonişti,electricieni,instalatori,zugravi-finisatori,manipulanti si tatal lor adoptiv dirigintele de şantier.
Nu ducem lipsă de buldo-excavator,mai compactor, schelă,popi metalici reglabili,cofraje,vibrator pentru beton,utilaj pentru tencuială mecanizată şi turnare şape,scule diverse,astfel încât să nu vă stresăm,în cazul în care vă doriţi o casă construită pe ideile si cerinţele dumneavoastră,la un preţ corect,fără modificări ulterioare.Asigurăm necesarul de materiale pentru construcţie si finisaje cu livrare pe şantier. Ne organizăm astfel încât să respectăm termenele de finalizare ale etapelor contractuale.Nu avem pauze de-o bere;refuzăm politicos,întrerupându-ne programul la orele prânzului pentru 45 minute.

Daca ai toate materialele in termen de 40-50 zile este gata la rosu la pret de 5.000 Euro . Instalatile si finisajele se poate face o oferta sub pretul pietei. Echipa din Maramures daca doriti CONTACT: 0748924331
Oferim Garantie si Posibilitate plata in Rate !!

Casa este o investitie pentru 2-3 generatii,aveti grija cu cine incepeti,cei mai recomandati din punctul meu de vedere sunt cei care au cerut planurile pentru ca ei stiu ca o casa nu se poate face dupa ureche numai asa aveti un calcul corect si o casa executata corect.Tineti minte, un pret mic inseamna cheltuieli mari,cel mai indicat ar fi un pret mediu.MULTA BAFTA VA DORESC Ing.constructor Virgil ION

Salut Marius.Te respect ca ai firma dar cum reusesti sa construiesti o casa in 40-50 de zile.Cit timp dupa ce se toarna fundatia+elevatia trebuie sa o lasi si sa incepi sa zidesti.Ai mare grija ca va-m vazut ce incapatinati sunteti voi ardeleni in general si le stiti pe toate.Scuza-ma daca te-am deranjat dar inainte sa raspunzi mai gindeste.

Datimi un email si in maxim doua zile o sa va dau pretu manoperi.Va multumesc pentru timpu acordat Radu Alin:0763306645 email:radu.alin@rocketmail.com

santem aproape din maramures v ati gasit constructor ioan covaci 0748533155 stabilim pretul conform planului cat de repede astept rsp

Salut Alex. Eu nu-s din Maramures, nu-s nici ardelean dar mi-s matematician. Si-s si economist. Si-s si inginer.
A ma exprima ca ardelenii si a construi ca banatenii nu-i mare lucru. In schimb a-ti aduce o varianta ieftina prin prisma TVA este mai benefic ca maramuresean si banatean.
Fii atent: tu faci contract cu mine, eu iti construiesc. Pe parcurs eu cumpar cu banii mei materiale cu 24% tva. In rastimp mai tai o factura catre tine cu plata intermediara cu 5% tva. La final, tai factura finala cu 5% tva.
Ai de ales:
1. ori te ocupi de materiale si platesti 24% tva
2. Ori te lasi pe mana mea si platesti 5% tva.
Una peste alta iesi mai ieftin cu ~19%, nu ma intreba detalii, sunt obosit la ora asta, dar,
„nenorocitul” asta de guvern, guvernul Boc si nu degeaba l-am pus in ghilimele, a lansat o facilitate fiscala pentru beneficiari: 5% tva. Astfel, el a incurajat beneficiarii sa lucreze legal, cu factura, cu garantie, cu protectia statului pentru el in caz de „calamitati” cu constructorul in schimbul acestei facilitati fiscale iar pe constructori i-a obligat sa fie pusi in ordine cu legislatia si implicit cu calitatea. TVA se recupereaza de firma de la stat in baza unei cereri deci, pe langa faptul ca este o facilitate pentru beneficiar, firma care depune cererea este OK dpv al autorizarilor deoarece odata cu depunerea unei cereri de rambursare TVA incepe controlul. Si numai o firma asezata, cu respect pentru standarde poate reusi in asemenea control… M-ai inteles pana aici?
Deci, Alex, sacul de ciment care pe tine te costa 21 de lei in regie proprie sau cu contract in care iei tu materialele, pe mine ma costa 18 lei. In final pe tine te va costa 19 lei. Asta este mecanismul. Parghia statului de a te determina sa fii odata serios. Sa te respecti! Si nu cu oricine.
Si uite ca nu-s din MAramures dar invat un om, cine stie de unde e, ceva pentru binele lui de CLIENT. Mai departe, calitatea este verificata de diriginte, de arhitect si daca nu corespunde, jos si de la capat!
Asta e Alex! Oare cand vor pricepe oamenii ca s-a terminat cu buleaua!!!???!!!
Este treaba firmei sa aiba oameni de calitate!
Deci Alex, daca esti in asentimentul banilor tai din portofel, da-mi de stire si vom face in asa fel incat sa nu dai asa de multi bani la stat. La mine nu-ti face probleme de costuri suplimentare. Pot lucra la cel mai scazut nivel deoarece W este benefic. Am oameni de baza ce canta in timp ce fac treaba. Eu sunt dirijorul :).
Cu stima
bsterea@yahoo.com

buna,detin societate de constructii si construim case vile ,pensiuni la cheie sau rosu,detinem portofoliu bogat in constructii,preturile sunt negociabile,telenon.0741020144.

nu te lasa pacalit de asa zisii constructori , eu am construit o casa la rosu , amprenta la sol 65 m.p , cu mansarda , mi-au cerut constructorii intre 10.000 si 18.000 ron manopera , in regie proprie aam ajuns sa cheltuiesc cu manopera pana acum 6800 lei – mai am de pus geamurile si usile , asa ca fa si tu socoteala – te fura pe fata si inca un sfat , nu lasa lucrarea nesupravegheata
multa bafta

Buna ziua, doresc sa construiesc o casa in Someseni, Cluj, suprafata 200mp, detin autorizatie de construire si doresc sa primesc cateva oferte de la diferiti constructori seriosi. Marius Turei tel 0748064255, mariusturei@yahoo.com

Buna ziua.
Domnilor sau doamnelor, oferta de pret nu se face dupa cati mp sunt pe proiect sau dupa cati mp sunt enumerati de catre o terta persoana sau de catre dumneavoastra.
Multi spun sau solicita un pret informativ ceea ce este total grestit , la fel se raspunde pe masura cu un pret XXX,XX Euro/mp ceea ce este si mai gresit. Nu e construieste la mp, constructiile se realizeaza pe baza unui deviz si respectand P.TH. + D.E. (Proiectul tehnic) sa nu mai punem in discutie ca nu stie nimeni exact ce cuprinde la „la rosu” sau „la cheie” si ce operatiuni sunt cuprinse, sau daca este oferita garantie la lucrare, daca pretul are tva sau nu si lista poate contiuna.
Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele):
– plansa fundatie;
– plansa parter;
– plansa etaj/mansarda;
– plansa invelitoare;
– plansa sectiunea principala;
– plansa sectiunea secundara;
– nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului;
– nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
Noi in cel mai scurt timp o sa va realizam devizul-oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul cu privire la cererea dvs fie ca este vorba despre o constructie la rosu sau la cheie.
Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

proiectedecase.net/proiect-casa-tereza.html
Buna ziua,
Ma intereseaza cat ma costa manopera la casa pe care o regasiti pe pagina trimisa. Intentionez sa imi cumpar singura materialele. Vreau sa stiu si cum se poate face plata?
Multumesc!! Astept un raspuns din partea dumneavoastra.

Buna ziua doamna Maria,
SC.Lazar Total Constructii va ofera manopera de 30 euro/mp la constructia casei la rosu,va ajutam cu procurerea materialelor,avem discaunt la cumparare.
Cu stima
Mihai Lazar
0766813228

Buna ziua.
Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele):
– plansa fundatie;
– plansa parter;
– plansa etaj/mansarda;
– plansa invelitoare;
– plansa sectiunea principala;
– plansa sectiunea secundara;
– nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului;
– nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;

Efectuam lucrari in toata tara !!!

Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

As vrea sa imi oferiti un pret pentru manopera unei case la rosu in pantelimon ilfov,pentru toamna anului 2014, casa are amprenta de 100mp este P+1, fara subsol, fara pod inaltat, 10ml/10ml.

Buna ziua domnul Codrin,
Pentru un pret constructie casa ma puteti contacta la adresa de email de mai sus,sau intrati pe gimiana. ro
Cu stima
Mihai Lazar
0766813228

Buna ziua,

Avand in vedere cererea dvs., oferta mea este de 3700 euro. Avem referinte in zona Pantelimon si in partea de nord a Bucurestiului.

Pentru o eventuala colaborare ma puteti contacta la nr de tel 0722305771

Buza ziua , daka cererea dumneavoastra mai este valabil , oferta noastra este de 5400 eu, cu termen aprox 30 de zile lucratoare,. va multumimim .

Buna ziua, anul acesta as dori sa ridic o casa si m-ar interesa cat ar costa mana de lucru. Casa are 14,34 lungime iar 11 latime….148 mp lasol si 102 la mansarda…multumesc

Bună ziua,
Vreau și eu o casă cubica. Am proiect, nu am autorizații. Terenul este în cartier 23 August de 19/11, cam 230mp. Vreau sa ma apuc de ea de pe acum. Există pe teren o casă veche pe care trebuie să o demoleze.
Ce sfaturi utile și practice îmi puteți oferi?
Va mulțumesc,
IRINA

Buna irina.te pot ajuta cu daramarea casei, te scap si de moloz. Sunati-ma la 0731387201

Buna ziua
am un proiect pt o casa in Salicea Cluj , 72mp parter 56mp etaj , casa este cubica , am vrut initial o casa de paie dar nu m-au convins ……..cine vrea sa vada proiectul si sa dea o estimare pe fundatie (mentionez ca terenul este in panta dar mi-as dori sa nivelezpe zona casei ) parter caramida si etaj lemn ?
multumesc

Buna seara. Va rog dl. Alex din Zalau, care a pus intrebarea si dl. Adi Popescu din Salicea sa imi scrieti daca ati gasit echipa pentru construirea casei si, in caz afirmativ, daca mi-ati putea da un numar de telefon al constructorilor, in cazul in care ati fost multumiti…m-ar ajuta. Multumesc frumos!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *