Categorii
Intrebari de la cititori

Preturi materiale casa amprenta la sol 100 mp

Buna ziua. Ar putea cineva sa-mi dea un pret aproximativ de materiale pt o casa cu amprenta la sol de 100 mp, fara beci sau mansarda, la rosu. Banii nu ma inghesuie si as vrea sa stiu cam cat ar costa aproximativ. multumesc.


Intrebare de la Petrica, pe adresa redactiei: Preturi materiale casa amprenta la sol 100 mp.

22 de răspunsuri la “Preturi materiale casa amprenta la sol 100 mp”

Domnule Petrica daca aveti un proiect cred ca pe undeva ar trebui sa fie si un
extras de materiale necesar casei d-voastra ,daca nu o aveti, proiectantul poate sa elibereze cantitatile de materiale , la cererea beneficiarului bineinteles contra cost.
Cu stima

Buna ziua.
Fara a se studia proiectul si fara a se intocmi un deviz nu se poate spune un pret informativ.
Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, invelitoare si sectiunea principala), o persoana de contact cu nr. de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam oferta solicitata.

Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.

Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popici, schele, scule etc…..

„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!

Pentru oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati, noi va stam la dispozitie cu incredere.

Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”

0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

pretul materiale poate pleca cam de la 5000 eur dar in lipsa unui proiect nu putem face o estimare mai exacta eu vam zis un pret estimativ

buna
ma intereseaza o alee pt casa de 5m latime si de 100m lungime cam la cat ajung de pret cu materialele si cu manopera.

Pentru domnul Calin daca va referiti doar la alee fara alte activitati, pretul pentru manopera cu materiale ce cuprinde fierul, cofrajele, betonul, este 7000 euro Un pret corect precum un necesar corect de materiale poate fi stabilit la fata locului in urma unei discutii exacte cu ceea ce intentionati sa faceti
Pentru mai multe relatii gmarius69@yahoo.com sau 0721123300

Domnul Calin latime 5m x 100 m = 500 mp ,asta nu poate fi o alee ,este o platforma betonata,care trebuie armata cu plase de buzau,iar daca nu spuneti ce grosime doriti betonul nimeni nu va poate da un pret,betonul la o platforma depinde de ce va circula pe acea platforma,aleea este cea care se toarna de pe langa casa, domnii de mai sus sau aruncat cu oferte care mai de care fara sa stie ce doriti sa faceti cu adevarat.
Cu stima

multumesc mult pt raspunsuri
eu am spus asa estimativ 100 de m
de jos de la poarta pana la casa am 52 de m
iar eu vreau sa o fac pana la intrarea din spate a casei
ceea ce cred ca mai sunt vreo 2o-25 de m
domnule Mihai Lazar eu nu stiu ce grosime sa va spun sincer
ce stiu e ca vreau sa o fac ff buna si rezistenta
de asta am intrat aici ca sa ma intereses cat,cum sa cer pareri
va multumesc

Dumneavoastra ati cerut un pret, calculul se face asa, lungime x latime x grosime = ?
cum sa calculezi asa ceva cind nu ai toate datele ?

Cu stim

Buna ziua.Pentru d-l Calin materiale si mina de lucru ajunge la 12000ron.Eu am facut una asemanatoare.pentru mai multe detalii sunama la 0769942980.

Buna seara Petrica.Materialele la o casa de 100mp doar parter te vor costa mai mult ca la o casa de 50mp parter+50mp mansarda.Mai multe rel e-mail vilmacomp1969@yahoo.com. PT CALIN, bune si rezistente sunt toate,trebuia sa spui cu ce vrei sa circuli pe ea, pt a calcula pretul:cu bicicleta,cu masina,cu camionul,sau cu…talpa.

AHA,CU CAMIONUL MA GANDEAM SI EU CA DOAR NU FACE OMUL O PLATFORMA DE 500 MP SA MEARGA CU ROABA,DOMNUL AUREL VA FACE ACEASTA PLATFORMA CU 12000 LEI ,CRED CA AR FI TIMPUL SA-L CONTACTA-TI E CEL MAI IEFTIN DE PE PIATA,PUNETIL SA VA SRMNEZE SI UN CONTRACT CA SA PUTETI SA-I LUATI BANII.
Cu stima

buna – doresc sa incep constructia unei case in luna mai.amprenta la sol este de 90 m2 si mansarda la fel 90m2.proiectul este gata iar autorizatiile in curs.casa este la aproximativ 20 km de ploiesti .m-ar interesa cit este mina de lucru la rosu si durata aproximativa a lucrarii. cum ma sfatuiti sa o fac – cu o e echipa specializata sau cu oameni avind in vedere ca si eu lucrez in consructii.cum ar iesi mai economic si rapid ? multumesc anticipat si astept sfaturi urgent.

Daca lucrezi in constructii??? fa-o cum te pricepi tu cel mai bine!!! este cel mai ieftin….

Pentru o casa de 180m aproximativ parterul+ mansarda care ar fi costurile de materiale aproximativ daca ma poate ajuta cineva vas fi recunoscator inca nu am facut proiectul îl am doar pe hartie si as vrea sa incep constructia in iulie anul acesta multumesc si astept raspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *