Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vand apartament 2 camere super ocazie, Ilfov, Voluntari


Particular, vând urgent apartament de lux 2 camere semidecomandat in stare excelenta, cu suprafata utila 60 mp + 2 balcoane 7mp respectiv 6 mp (73 mp total), finisat la cheie cu materiale de cea mai buna calitate, complet mobilat (mobilă nouă achizitionata de la Mobexpert si bucatarie utilata cu electrocasnice linie Ariston ) şi toate utilităţile: internet, cablu, centrala proprie, aer condiţionat, interfon, geamuri termopan, perdele cu draperii, izolat termic (exterior) şi fonic (interior), uşa metalică, uşi interior moderne, parchet, gresie, faianţa, toate asortate. Locuinta se afla la etajul 3 din 5 in Imobil construit in anul 2008 si este prevazut cu ascensor . Apartamenul este situat in orasul Voluntari, intr-o zona foarte linistita si curata, in aproprierea spitalului de urgenta, a gradinitei nr 1, a padurii Boldu Cretuleasca , avand la parter supermarket, cabinet stomatologic etc.
Pretul este de 65000 €. In pret este inclus locul de parcare aflat in fata blocului. Toate actele la zi. Pretul este discutabil si se accepta si programul „Prima casă”.


Pret vanzare apartament 2 camere super ocazie, Ilfov, Voluntari: 65000 €

Adresa: ilfov, voluntari
Persoana contact: Victor Dumitrache
Telefon: 0723792011
Mail: ionita_office@yahoo.com

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii