Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa torn fundatia + elevatia casei mele. Cat m-ar costa?

Buna ziua, in luna martie 2014 vreau sa incep sapaturile si sa torn fundatia + elevatia casei mele ce va fi compusa din parter si mansarda.


As dori sa aflu cam cat m-ar costa fundatia si elevatia, 9 stalpi (doar armat si lasati afara 50 cm pt legat) masurile casei fiind lungime 15 metri iar latimea 11,50 (sapat, turnat sapa, armare, lemn necesar pt cofrare, ciment manual, balast-sort). Va multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra.

Intrebare de la Ionut, pe adresa redactiei: Vreau sa torn fundatia + elevatia casei mele. Cat m-ar costa?

63 de răspunsuri la “Vreau sa torn fundatia + elevatia casei mele. Cat m-ar costa?”

Mai bine puneti fierul din fundatie sa fi continuu (chiar si 6 metri lungime), economie de material si rezistenta asigurata.
Pentru un calcul este nevoie de mai multe informatii. Adancimea talpii de beton, dimensiunile ei, dimensiunile stalpilor, …
Mult succes!

Buna dinimineata inlegatura fundatia + elevatia casei pretul este de 5500 de euro dar terbuie vazut proectul pentru mai multe detali

Buna ziua
Fundatie cu elevatie pentru dimensiunile enuntate de dumneavoastra 4500 euro
Pentru un pret corect trimiteti va rog copie proiect la email gmarius69@yahoo.com Pentru mai multe relatii 0721123300
Cu stima

pina nu avem proiectulș nu putem face o estimare fundatile difera de la o constructie la alta de natura solului daca cineva va face o estimare este total eronat degeaba avem amprenta la sol iar ce spuneti k lasati mustati pt stilpi de 50 cm iar este gresit jontarea se face in functie de grosimea fierului contact 0733739838

Buna seara!
In legatura cu turnarea fundatiei,pentru a va putea face un pret mai intai trebuiesc vazute planurile,facut un deviz de materiale si apoi facem un calcul.Daca doriti sa colaboram va las nr. de telefon si o adresa de mail.

0730704340.moraruprest@yahoo.com

Cu respect,
Marius Daniel.

Buna ziua,
Trebuie vazut proiectul si studiat detaliile constructive ale imobilului si dupa aceea va pot face o oferta justificativa..sunt o serie intreaga de elemente cum ar fi:cantitati si clase beton,diametre fier,adancime fundatie,etc.
Totusi la o asa amprenta mare 9 stalpi sunt putini.Atentie!
E-mail:cromprest@yahoo.com,tel 0722904669

Buna
Eu o sa va calculez cam ce ar trebui sa contina o fundatie de 15 pe 11,50
Aveti sapatura 79,5 ml eu o sa vo calculez la 70cm latime si 1 m adancime
Talpa de 60 latime pe 35 inaltime cam asta se practica acuma 16 mc beton in talpa
Elevatia latime 30 centimetri care pleaca de la cota -65cm sa iasa macar 50 cm afara este de 1m si 15cm beton 27mc in total 43 mc pentru 43 mc de beton aveti nevoie de 225 saci de ciment 1100€
fier can 1200kg 830€
Balast marunt sau sorturi 42mc 500€
Radier este de 172,5 mp beton 17mc ciment 68saci 330€ armarea se face cu plasa sudata de 5mm 14 plase 290€
deci cu un total de 3050€
Cofrage detin eu si mini escavator manopera cu sapatura turnare unplere si conpactare si turnat radier 2500€
total 55050€
Dar se pote si mult mai ieftin dar trebuie sa ma sunati sa va dau si alte detali si cel mai inportant as vra sa stiu zona unde se va face fundatia tel 0757315176

Beneficiem de serviciile unui personal serios,motivat si competent,iar principala noastra preocupare este sa venim in intampinarea beneficiarului cu servicii executate profesional,astfel incat acesta sa fie pe deplin multumit.

60 euro la cheie / 30 euro la rosu / persoana contact: 0761007542 (Marcel)

60 euro casa la cheie?aberatii,aberatii.Poate daca o faci din hartie si bete de chibrit.

DOMNULE VERDES VEZI CA IAR FACI GRESELI .O CASA MAI ARE SI PERETI DESPARTITORI ,CUM FACI UN CALCUL DACA NU AI UN PLAN? PE CE BAZA ?CRED CA AI CEVA PROBLEME LA CALCULAT,MERGI INAINTE CA E BINE…

Domnul Mihai Lazar
Ar mai aveti nevoie de cateva ore de matematica
Dupa ce le faceti calculati daca in 79,50 va dau si pereti despartitori dupa calculele mele mie imi da cu pereti despartitori bafta la scoala

buna domnul Ionut nu aveti plan fundatie ,dar trebe sa aveti fiudati de interior pe adresa de meil georgebaracut@yahoo.com unde vreti sa faceti fundatia orasul
tel 0758859538 suntem din covazna daca va intereseaza pot sa va fac un calcul

buna ziua in primavara anului viitor as dori sa incep lucrarile la constructia casei , m-ar interesa daca se poate cu aproximatie un pret pentru o fundatie cu elevatie la o casa de 10/13.nu detin deocamadata un proiect.terenul se afla in apropierea orasului brasov.va multumesc si astept parerile dumneavoastra.sau poate cineva poate sa imi faca o oferta.

buna ziua in primavara o sa incep lucrarile la constructia casa. Proiectul este in lucru, casa are 14/10, este in zona Focsani, Vrancea, daca ma puteti ajuta cu pareri despre cum se face si eventual oferte serioase, ar fi ideal.

In 2015 vreau sami fac o casa de 100 mp , doar cu un nivel dar fara placa deasupra , mar interesa sami spuna cit mar costa fundatia .astept rasp de la dv .cam cit mar duce toata casa la rosu .mentionez ca nu pun placa deasupra fac pe grinzi acoperisul si tavanele.

Bună seara as dori sa construiesc o casa .și în momentul ăsta nu am decât un teren de pământ cu iarba uscata pe el ,as dori în primul rand sa torn fundația pe o raza de 150 mp și și mă gândesc sa o fac fără etaj (deci fără placa de sus) și sa fie din bca în zona ilfov -stefanesti de jos deci un preț corect as dori cu tot cu materiale și manopera .va mulțumesc

Domnilor meseriasi de ocazie… [aditat de admin]
2.5500 e nici daca iti aduci beton cu cifa si pui b300 si il arunci cu elefantu tot nu te costa atat.
3.astia de faceti calcule fara plan si fara sa stiti ce tip de sol aveti [editat de admin].
4.ar fi bine sa lucrati cu firme sau persoane care nu astepta mancare la amiaza , tigari si bautura.
5.de cand ai nevoie de autorizatie de constructie ca sa iti calculezi materialele ? [editat de admin] nu incercati sa pacaliti lumea pe aici.Deci mc se calculeaza astfel LxlxH de aici domnilor va calculati exact cat va costa fundatia casei in baza proiectului. La fel va puteti calcula si necesarul de caramizi bca etc vedeti la distribuitori cate buc/mc intra luati in calcul golurile in baza proiectului , va calculati stalpii, grinzile si planseul … adica sa fim seriosi chiar lasati toti papagalii sa va pacaleasca ?

Buna seara! Vreau sa construiesc fundatia unei case de 10 m pe 7.5m .Ma intereseaza la ce pret poate fi construita. Casa se contruieste in Hunedoara.

Am si eu o antrebare cu referire la o fundatie de casa. cat mar costa o fundatie de casa 140 m2 an zona dambovitei. turnata cu pompa. fara mana de lucru cat ar costa. Dar cu mana de lucru cu o firma? la fel ma anteresaza pretul cat ma costa . va multumesc.

Buna ziua.Vrem sa incepem turnarea fundatiei unei case de 10/10,si as dori sa stiu ce materiale sunt necesare.Mentionez ca lungimea totala a santului pentru fundatie este de 70m,adancime 0,35 si latime 0,25.Nu avem bani suficienti si suntem nevoiti sa ridicam constructia pe bucati,iar mana de lucru va fi,in afara unui specialist,proprie.Va multumesc pentru ajutor.

va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti care este pretul unei fundatii de 60 mp pentru o constructie parter?. pentru o constructie la cheie manopera cat ar fi pretul pe mp?
Multumesc

Buna ziua specialisti. Cat mar costa o fundatie pt o casa de lemn de circa 80 mp fara etaj.rog seriozitate

Am nevoie in constanta sa fac temelie pentru 4 containere maritime. In partea din fata si spate ( 5ml X 2 ) va fii de 1.6 adâncime si aproximativ 0.5 / 0.6 m lățime. In laterale ( aproximativ 12ml X 2 ) va fii in pământ 0,3m si in exterior 0.8 m. Aștept ofertele dumneavoastră.

Buna seara cat costa o fundatie ieftină la 11 lungime si 7 latime pătrați ?

Buna ziua
Vreau sa încep o casa de 110mp la 15 km de Slatina as vrea un preț pe Fundație si elevație daca se poate

Salut. Vreau sa construiesc o casa de 10/10 m amprenta la sol cu P+1. Proiectul si avizele sunt pregatite. Ma intereseaza o oferta pentru constructie la rosu cu acoperis inclus. Casa va fi in Cornetu , Ilfov. Astept ofertele dvs. cu costuri aproximative (+/- 10-15%)Multumesc. 0731072199

Buna ziua,in primavara aceasta aceasta miam propus sa torn fundatia casei+placa.As dorii sa stiu cam cat mar costa si cine mar putea ajuta,este vorba de 120 metri patrati.Locul este Judetul Alba Iulia mai exact Sebes.Ma intereseaza mana de lucru + materiale.Va salut

Face ti extractul de materiale din proiect si in raport de acesta va pute ti face o ideie .NU ESTE ASA SIMPLU PENTRU CA DEPINDE DE MULTE:adancimea fundatiei , cat fier , cat beton , cofraje, sapatura ….,distanta fata de statia de betoane , MANOPERA.

BUNA ZIUA
Pt oferta exacta trimiteti planse proiect pe e-mail vilmacomp1969@yahoo sau tel 0724156676
STIMA

Poate sa i-mi spună cineva costul fundației la metru liniar ?
Dimensiuni fundație 150/60
Rog cost total materiale , materiale +manopera
Va mulțumesc

Buna ziua.
Doresc fundatie casa structura usoara lemn masiv doar parter.
10mL x 10ml.doar placa.de la nivelul solului 50 cm inalt de la niv solului. elevata in caz de inundatii.placa izolsta cu polistiren de20cm apoi turnat beton peste.
Adancimea e in jur de80 cm.40 m liniari
Astept oferte.

Caut echipa /companie pentru a realiza o fundatie pt structura usoara de 84m2 langa Falticeni.
Astept urgent un raspuns si pot oferi prin telefon mai multe detalii tehnice.
Multumesc

Poate sa i-mi spună cineva costul fundației la o casă p+m, casa are 140mp.toata.
Dimensiuni fundație 80/60
Rog cost total materiale , +manopera
Casa este in jud.timis,(sacalaz)momentan vreau sa fac doar fundatia.caut si meșteri disponibili.va multumesc.

Buna seara!
Credeti ca fara proiect va poate ajuta cineva. Nu. Extrasul de materiale, alti bani alta distractie. Dirigintele de santier va poate ajuta, daca aveți proiect.
Cu stima si respect.

Salutare am de facut o fundatie de 203.mp amprenta la sol cineva ma poate ajuta cu niste preturi?
Casa este langa cernavoda multumesc

salut, o casa de 110 m2 amprenta la sol, P+M 210 m2 desfasurata din bca, turnat cu cifa, pret manopera pentru rosu

Va salut domnilor. Sunt interesat sa torn o fundatie de casa doar cu parter, avand ca dimensiuni 14 / 7 metri.
Ma poate ajuta cineva cu un pret de manopera pentru acest proiect? adancimea maxim 50 cu 40 in afara. Va rog, caut un pret cat mai ieftin, se construieste la tara, pamantul este f bun, nu este mlastinos

Buna ziua, doresc sa construiesc o casa doar parter, pana in 140 mp, as incepe anul asta fundatia urmanad ca in primavara sa ridicam constructia. Ma poate ajuta cine cu un pret pentru fundatie? Construiesc in Maneciu – Prahova.
Multumesc si astept ofertele dvs la 0723,15,13,92,

Cele bune

Buna ziua
in martie-aprilie 2020 doresc sa torn o fundatie la o casa, numai parter (Satu Mare). Suprafata 14×14=196 mp. Estimativ, cat m-ar costa manopera + materialul? Multumesc anticipat si astept ofertele dvs. Mai multe detalii la tel. 0756053865.

Cat costa o fundatie de 6 pe 9, un living si un dormitor iar la mansardă 2
Dormitoare și o baie si pana la rosu cat costa, terenul e ingust și puțină panta

Buna ziua, imi poate recomanda cineva un inginer constructor si o echipa de bun simt pt constructia unei case de 170 mp doar parter? Ma intetesraza pr zona Breaza Prahova cat mai urgent. Multumesc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *