Categorii
Gradina

15 Gradini cu flori de primavara – IMAGINI

zambile lalele narcise si zambile struguras plantate in palcuri langa aleile din gradina

Nu stiu altii cum sunt, dar eu numar zilele pana la venirea oficiala a primaverii. Si cum vremea se arata destul de capricioasa, iar primavara se lasa asteptata, mai avem de asteptat pana vom vedea gradinile pline de flori timpurii.


Intre timp, nu pot decat sa ma inarmez cu rabdare si sa-mi alin dorul cu o serie de imagini ale unor gradini superbe, in care flori delicate precum lalelele, narcisele, viorelele, zambilele sau ghioceii picteaza adevarate tablouri vibrante, pline de culoare.

Si, desi imi plac toate florile, preferatele mele sunt lalele albe, pe care mi-as dori sa le vad inflorind in fiecare an in gradina din fata casei, unde momentan nu am decat niste zambile si narcise, la fel de albe. Din imaginile pe care le poti vedea si tu in galeria foto de mai jos mi-au placut cel mai mult florile multicolore, asezate in palcuri, de-a lungul aleilor pietruite din curte.

Locuiesti intr-un apartament de bloc si crezi ca gradinile cu flori sunt doar pentru cei care stau la casa? Da-mi voie sa-ti spun ca te inseli. Chiar si cei care locuiesc la bloc isi pot aduce aromele primaverii mai aproape. Adica pe balcon. Nu-ti trebuie decat una sau mai multe jardiniere in care iti poti planta bulbi de flori perene care vestesc venirea primaverii. Dintr-o masuta si doua scaune pregateste-ti un loc de relaxare in balcon, decoreaza-l cu jardinierele inflorite si fii pregatita sa-ti bei cafeaua inca de la primele raze ale soarelui de primavara adevarata, inconjurata de parfumul narciselor, zambilelor sau lalelelor.

2 răspunsuri la “15 Gradini cu flori de primavara – IMAGINI”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *