Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

6 livinguri – Imagini INAINTE si DUPA reamenajare

5-dupa transformare living country confortabil cu mobilier impletit si multe spatii de depozitare


Nu stiu de ce imi plac atat de mult fotografiile cu diverse interioare inainte si dupa amenajare. Dintotdeauna mi s-a parut fascinant cat de mult se poate transforma o incapere prin simpla mutare a vechilor piese de mobilier, prin schimbarea nuantei peretilor sau prin inlocuirea accesoriilor decorative vechi cu unele noi.

Astazi vreau sa-ti prezint drept exemplu 6 livinguri inainte si dupa transformare. Pentru transformarea unora dintre ele s-au consumat foarte putine resurse, schimbarea de imagine reusindu-se prin completarea setului de accesorii (pernute decorative, tablouri, oglinzi, perdele, covoare, corpuri de iluminat etc.), prin schimbarea culorii peretilor si prin reconfigurarea mobilierului.

O alta parte dintre livingurile pe care le vei gasi in galeria foto de mai jos au suferit modificari mult mai ample, reamenajarea acestora costand, desigur, pe masura investitiilor. Cea mai spectaculoasa reamenajare este dormitorul transformat in living, dupa desfiintarea tavanului fals, pentru a crea senzatia de spatiu. Livingul nou a devenit astfel o incapere prietenoasa si multifunctionala, avand o sumedenie de spatii de depozitare sub forma rafturilor incastrate in perete, un loc de relaxare compus din imensa canapea coltar si un spatiu destinat somnului, amenajat chiar sub acoperis; scara din lemn fiind cea care faciliteaza accesul spre patul mansardat.

sursa foto: countryliving.com

Un răspuns la “6 livinguri – Imagini INAINTE si DUPA reamenajare”

Buna ziua,

Frumoase articole prezentati. As avea o remarca de facut: prezentarea fotografiilor este foarte greoaie. De exemplu aici la „6 livinguri – Imagini INAINTE si DUPA reamenajare” te duci in sus in jos, ca sa vezi fotografiile, nu le puteti prezenta ca o galerie? ar fi mult mai usor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *