Categorii
Stiri

ANL – revenire puternica in piata imobiliara

Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a primit pentru anul 2014 un buget mult mai mare fata de cel din 2013. In bugetul pentru 2014 s-au prevazut investitii in valoare de 169,7 milioane lei, din care suma de la stat este de 118 mil, restul de 51,7 mil lei provenind din sursele proprii agentiei.


Suma respectiva va permite ANL sa construiasca 2000 de apartamente in regim de inchiriere, cu suprafata medie de 50 metri patrati si la un pret de 300-400 euro/ metru patrat, avand in vedere ca terenurile necesare construirii sunt puse la dispozitie de catre autoritatile locale.

In plus pentru anul 2014 in bugetul agentiei este prevazuta si suma de 10 mil lei destinata construirii de locuinte sociale pentru comunitatea de romi.

7 răspunsuri la “ANL – revenire puternica in piata imobiliara”

ANL-URILE DIN TOATA TARA SUNT INFIINTATE SI FINANTATE DE PARTIDELE CARE VIN LA PUTERE PRIN ROTATIE,VETI VEDEA CA DACA LA PUTERE E PSD-UL SE SCHIMBA SI CONDUCEREA ANL-EULUI RESPECTIV,SUNT NISTE LUCRARI EXECUTATE DE PROASTA CALITATE NUMAI PE CARPELI FACUTE,LA PRIMA INUNDATIE SAU CUTREMUR VOR CADEA LA PAMANT.
O SPUN CU TOATA RESPONSABILITATEA FIINDCA AM VAZUT CUM SE LUCREAZA PE ACOLO…

ANL este prelungirea peste 24 de ani a ICRAL-ului.
Treaba de mantuiala? Nu cred. Este vorba despre tehnologia de lucru in parametri constructivi dimensionabili scalar. Daca sunt ok constructiv de ce spuneti de mantuiala? Nu ati avut vre-un fane in echipa? Dar un gogu? Cine vrea Lux alege regia proprie!
Eu unul salut aceasta veste. Inseamna ca multi vor avea de lucru. Domnule Mihai Lazar, instituiti controale la nivelul maistrilor si inginerilor daca nu va convine! Aveti aceasta posibilitate legala! Mai ales ca este o companie de stat in care si dvs aveti un vot, nu-i asa ?
Cu stima,
bsterea@yahoo.com

Astia cu ANL au terenuri date in oras
La pret bun
Sunt pe val in detrimentul celorlalte companii dezvolatatoare.
Chiar ca au o sansa buna!
Sa speram, dincolo de toate, ca toti vom avea un acoperis deasupra capului…

Din pacate, si eu sunt de parerea ca multe constructii ridicate dupa 89 sunt de mantuiala. Cel putin eu am ramas cu impresia ca dupa Ceausesc, democratia a venit cu o libertate in orice, inclusiv in calitatea si siguranta lucrarilor. Stim cu toti ca majoritatea blocurilor noi au pereti de rigips (ma rog, placi gips carton) si chiar daca structura de rezistenta poate fi ok (desi si aici am dubii si cred ca se obtin avize f usor si fara controale) siguranta unei astfel de constructii e indoielnica. Daca zburda un copil mai ager, trece usor la vecini prin zid. De aceea, multi prefera blocurile construite inainte de 89.
Iar ANL-urile mai au o buba: sunt POLITICE (vorba unui lider PNL la care totul trebuie sa fie politic si care se cam duce de rapa prin propria-i vorba) si dau apartamentele clientelei lor. Nicidecum criterii ‘sanatoase’: venit, nevoi, copii, statut social etc

DAR CEA MAI MARE TEAPA PE CARE O POATE LUA UN CONSTRUCTOR, ESTE lA AGENTIA NATIONALA DE LOCUINTE , ACOLO INTALNESTI CEA MAI JEGOASA SPETA DE OAMENI FARA SCRUPULE,CARE STRING BANI PENTRU PARTIDELE POLITICE AFLATE LA PUTERE,ACOLO GASESTI OAMENI CARE LUCREAZA LA NEGRU,OAMENI CARE DORM IN BARACI INSALUBRE,
CARE SUNT PLINI DE PADUCHI PENTRU CA NU AU CONDITII DE A SE SPALA,MERGETI IN PIPIRA SI VETI CONSTATA CA ASTA ESTE ADEVARUL.

Oamenii care lucreaza in conditiile pe care le descrieti sunt asa deoarece nu au incotro. Pentru o bucata de paine, amara sau neagra, fac orice. Nu ei sunt vinovati ci sefii lor. Aceeasi situatie este si in unele locuri din Spania sau alte tari din vest. Nimeni nu zice ca-s toate bune dar, tine in primul rand de educatia sefilor. Ce este de facut? Sesizarea autoritatilor.

CARE AUTORITATI ? CINE CONTROLEAZA TOT CE MISCA IN TARA ASTA ? CINE PE CINE SA CONTROLEZE ? DAU UN EXEMPLU I.T.M.-UL NICI NU PLEACA DIN CURTE SI CEI DE ACOLO
SUNT INFORMATI DE CONTROL,MAI DORITI ALTE EXEMPLE…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *