Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Castig confort termic daca izolez si peretii interiori? La exterior e polistiren de 5


Am izolat peretii exteriori la casa cu polistiren de 5 cm grosime. Vreau sa aflu daca izolez si peretii din interior, din partea de nord a casei, e bine pentru pereti si daca castig la confortul termic?
Va multumesc.


Intrebare de la ILEANA, pe adresa redactiei: Castig confort termic daca izolez si peretii interiori. La exterior e polistiren de 5.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Costel D-R in februarie 26th, 2014

Buna ziua!

Da, castigati confort termic

Polistiren de 8cm minim sau de 10cm va vor oferiun confort termic sporit.
Polistirenul trebuie lipit pe toata suprafata cu adeziv de perete pentru a nu lasa goluri care sa permita patrunderea aerului si formarea condensului ceea ce ar putea provoca igrasie sau mucegai.
Dupa ce efectuati lucrarea de termoizolatie interioara trebuia sa aveti grija la aerisire intrucat umezeala din interior )produsa din respiratie, atmosfera etc) nu mai poate fi absorbita in perete.
1. aeristi de 2/3 ori pe zi minim 20 minute
2. utilizati un aparat de absorbtie umezeala in cazul in care faceti o singura aerisire
3. Puteti efectua aerisire pe tamplaria termoizolanta a ferestrelor (PVC, lemn sau aluminiu), se gasesc de cumparat (Un exemplu: proconfort.ro/termopane/ventilatie-gecco/)

Cu stima

Costel D-R
inginer, specialist in ingineria materialelor

Alex Jarcau in februarie 26th, 2014

Salutare!

Haideti va rog sa recomandam Oamenilor si alte materiale mai performante,si sa terminam cu saracia aia de polistiren.Eu va Recomand Multipor de 100 mm grosime, pe aici prin vestul Europei Multipor este cel mai utilizat.Va doresc Spor la Lucru.Pa Pa

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii