Categorii
Intrebari de la cititori

Cat costa o izolare termica exterior + schimbare acoperis la o casa de 100 mp

Cat costa o izolare termica exterior + schimbare acoperis (schimbare tigla + corni sau grinzi daca este necesar) la o casa de 100 mp, grosime izolator 15 cm.


Intrebare de la Cristian, pe adresa redactiei: Cat costa o izolare termica exterior + schimbare acoperis la o casa de 100 mp?

5 răspunsuri la “Cat costa o izolare termica exterior + schimbare acoperis la o casa de 100 mp”

BUNA ZIUA. La izolatie manopera=20lei\mp indiferent de grosime.Manopera inlocuire tigla =10lei\mp.Executie sarpanta[acoperis]=15-25lei\mp.Relatii mai multe pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0748515893; 0724156676

Buna ziua,
Manopera izolatie – 19,99 lei
Momtaj sarpanta – 14,99 lei
Manopera montaj tigla -9,9 lei
Relatii numai cu proiect constructie
Cu stima

Salut.Sintem o echipa serioasa si lucram cu materialele clientului.Un pret corect se stabileste numai la fata locului.La izolatie este in functie de perete daca e drept sau strimb,la acoperis cite ape si dolii are.Sau dati mai multe detalii.Relatii pe email ionpopescu182@yahoo.com

este firesc ca oricare dintre posibilii nostri clienti sa isi doreasca sa cunoasca costurile unor lucrari.
Toti intreaba de la inceput cat costa….se pot oferi preturi de referinta, care sunt preturi de cele mai multe ori medii.
O firma care se respecta nu se grabeste sa dea imediat preturile fara a avea informatii , sau o discutie cu clientul, la fata locului.
Ma puteti critica, dar este in primul rand in interesul clientului sa cunoasca informatii complete si la obiect despre costuri, sa primeasca un deviz clar.
noi ne deplasam la fata locului, masuram, discutam cu beneficiarul ce isi doreste, si apoi ii furnizam un deviz complet in care sunt terscute si materialele, chiar de vrea sa le procure el.
pentru asta nu cerem nici un ban, consideram ca deplasarea si intocmirea devizului este o chestiune normala, neangajanta in nici un fal pentru client.
chiar daca lucrarea este incredintata altcuiva, consideram ca este firesc asta.
tel.0730147880, mail perodicom@yahoo.com

Manopera izolatie – 19,89 lei
Manopera sarpanta – 14,89 lei
Manopera tigla – 8,89 lei
LA MAI MARE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *