Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma pentru constructie in Ocna Sugatag, Maramures

Detin proiectul si doresc o firma serioasa pentru a putea incepe lucrarile.
Zona Ocna Sugatag Maramures.


Intrebare de la Vasile, pe adresa redactiei: Caut firma pentru constructie in Ocna Sugatag, Maramures

7 răspunsuri la “Caut firma pentru constructie in Ocna Sugatag, Maramures”

Pentru oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati, noi va stam la dispozitie cu incredere.

Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”

0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro

Buna ziua Vasile
Eu sat din Sighet construiesc case de 25 ani am lucrat tn Italia ultimi 10 ani mam intors amu trecut pentru a constui o casa in Constanta si una in Tulcea.
Am adus toate sculele din Italia cofraje popi metalici mini escavator etc
Mar interesa lucrare dumneavoastra vasi putea face un pret mult sub pretul pietei doar pentru a intra putin pe piata constructurilor din Sighet cel mai bine sunatima sa ne intalnim ori in Ocna ori in Sighet si discutam o sa fit in mare castig daca ma contactati nr de tel.0757315176 sau un mesaj pe email verdes_mircea68@yahoo.it

Buna ziua Mircea,VASILE,SAU CUM SE ZICE IN ARDELENESTE. Eu sunt din Valcea si am construit o casa in MOZAMBIC si una in LAPONIA [cea a lui mos CRACIUN],te-ai prins ,ca… fac case de cind s-a insurat mos CRACIUN,si m-am intors in tara de cand s-a dus…. mos GERILA[nea Nicu].Am fost plecat in lume si m-am intors din ITALIA,GERMANIA,ISRAEL……cu niste scule?.. de scule,popi:… metalici,papistasi,catolici,si alte religii,mini,, ce vrei tu,,sa mai zic? ,,, si vreau[chiar daca voi nu ma vreti]sa intru in …PIATA…[piata din Sighiet]daca e loc,daca nu, una de cartier. Suna-ma daca vrei niste OLTENI ,VOINICI,MUNCITORI,,A-POLITICI,A-TUTUN,A-FEMEIATI,A-LCOOLICI….nu …. VEI REGRETA!!! crezi?? . CRED CA MA CUNOSTI DOAR SUNTEM VECINI!AI AUZIT DE MINE ,CA… FAC CASE DE 100 DE ANI,..SI DE 30 M-AM INTORS SA…….VA….ARAT CE N-ATI VAZUT.

Echipa de constructii din Maramuresul istoric executam lucrari de constructii la preturi rezonabile.Pretul il facem impreuna cu dumneavoastra.Va multumim.Relatii la tel.0728903340.

Bravo Marinel sau cum iti zice tie in laponia esti foarte tare sincer esti nepotu lui mos craciun imi pare bine ca am putut conversa cu asemenea personalitate Mos craciun sa nu mai vi cam bag p…….. in jucari

buna dl vasile sant din viseu mm santem aproape va stau la dsp. cu nr 0748533155 pretul il putem stabili confortabil ptr ambrle parti.astem rsp cat mai repede cu respect ioan covaci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *