Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce materiale pot folosi la lipirea polistirenului peste faianta?


Am cumparat o casa cu pereti placati cu faianta la exterior, vreau sa o termoizolez. Ce materiale pot folosi la lipirea polistirenului? multumesc anticipat.


Intrebare de la Ghita, pe adresa redactiei: Ce materiale pot folosi la lipirea polistirenului peste faianta?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Mihai Lazar in februarie 4th, 2014

Domnul Ghita , peste faianta nu puteti lipi nimic,trebuie desfacuta faianta sau ,,decapat” dupa aceea puteti executa o termoizolatie cu polistiren,in bune conditiuni,va doresc spor la treaba.
Cu stima

marinel in februarie 4th, 2014

Buna seara. Este buna si aceasta varianta,dar se poate pune si direct pe faianta,folosindu-se un adeziv flexibil[de ceresit,veber,etc].Se aplica cu gletiera, peste toata supraf.faiantei,un strat din acest adeziv,de 2-3 mm,se lasa 24 ore,dupa care se lipeste polistirenul cu adeziv de polistiren.Mai inainte verificati ca faianta peste care puneti polistirenul, sa fie bine fixata de perete,sa nu sune a gol sau sa aiba alte defecte, de prindere,fixare,exfolieri,etc.

aurel in februarie 5th, 2014

Daca faianta este bine lipita se aplica amorsa iar peste termoizolatia prinsa cu ciupercute.nr tel 0769942980 sau email ionpopescu@182yahoo.com

Margescu Alexandru in februarie 5th, 2014

Ghita, antevorbitorul meu are dreptate, daca faianta este bine lipita, o amorsa de calitate permite aderenta.Eu peste aceasta amorsa am dat un strop de adeziv CM 25, dupa care am folosit adeziv de polistiren.
Ideal este sa fie lipit polistirenul cu CM25, dar este foarte scump,aprox.65 RON/sac.
imaintea inceperii operatiei de aplicare a amorsei, trebuie suprafata faiantei aplicata pe peretii exteriori sa fie spalaa si degresata.
alte detalii pe mail perodicom@yahoo.com

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii