Categorii
Intrebari de la cititori

Cit m-ar duce o casa la rosu cu tot cu acoperis si caramida de 38 porotherm?

Buna ziua.
Ma intereseaza si pe mine cit m-ar duce o casa la rosu cu tot cu acoperis si caramida de 38 porotherm. Mentionez ca are o suprafata de 170 mp.
Dmensiuni 11 pe 9 m.


Intrebare de la Nicusor, pe adresa redactiei: Cit m-ar duce o casa la rosu cu tot cu acoperis si caramida de 38 porotherm?

12 răspunsuri la “Cit m-ar duce o casa la rosu cu tot cu acoperis si caramida de 38 porotherm?”

BUNA ZIUA Prea putine informatii si pt o estimare.doar parter?Unde construiesti?PT inforatii exacte trimite schite ,planse de pe proiect pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0748515893.Executam proiectare 3euro\mp. STIMA

BUNA SEARA
PENTRU A AFLA RASPUNSUL LA INTREBARE ACCESATI EMAIL,lazar.constructii@gmail.com
SPUNETI SI DE UNDE SUNTETI,CA DOAR NU E UN SECRET SI CEVA NISCAI PLANURI DACA
AVETI.FUNDATII PARTER SI ETAJ SI UITE ASA DRAGULE VEI AFLA CAT COSTA CASA TA.

Pentru a putea avansa un pret, trimite-ti va rog proiectul la adresa cromprest@yahoo.com si dupa ce voi studia detaliile constructive ale imobillui, voi intocmii o oferta, avand in vedere o colaborare reciproc avantajoasa.
Tel 0722904669

Buna ziua.Meserias bun la toate cu echipa efectuam lucrari de constructii.Dumneavoastra veniti cu planul sau ideia si noi o punem in practica.De regula lucram cu materialele clientului.dar un necesar de materiele se poate face numai im urma studieri planului si in functie de acesta se poate face un pret.Va multumesc o zi buna.Nr tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.

Buna ziua,
reprezint firma proprie de constructii,am un portofoliu de lucrari interesante cu zidarie exterioara POROTHERM PTH 38 SAU STH38, un proiect il puteti vedea chiar in derulare,este vorba de o casa in SISTEMUL POROTHERM,inclusiv cu plansee ceramice(merita vazut),pretul variaza functie de proiect, daca v-am starnit interesul astept un e-mail pe adresa ungherea@yahoo.com sau la telefon 073 43 266 39.

cu stima,
CRISTIAN UNGHEREA

Trimitetimi prin email planu casei dvs iar noi o sa va facem un pret convenabil manopera+materiale

Buna.Pentru un pret corect este necesar devizul proiectului,adica necesarul de materiale,dupa care se poate socoti manopera lucrarii.Observatie;suprafata de 11pe9 ar fi 99mp parter,inmultit cu doi,mansarda sau eta,ar fi 198mp.Cum are suprafata de 170mp?

Buna seara domnule Marius.
99 m2 apmrenta, raman 71 m2 etaj deci avem o terasa de 28 m2. Cei 28 de m2 se pot construi in fundare izolata cu cost de 59 euro/m2 materiale si 17 euro manopera/m2. Cealalta portiune a casei poate fi construita cu 82 euro/m2 fundare materiale, manopera 21 euro/m2, parter incusiv scara cu 115 euro/m2 materiale si 25 euro/m2 manopera, etaj la fel, mansarda cu 90 euro/m2 materiale si 23 euro/m2 manopera. Toate acestea in conditii de contract si factura cu garantie de buna executie. Adaugati la toate acestea 5% TVA (nu 24)
Daca aveti un excell puteti introduce in tabela sa vedeti costul mediu/m2 al casei dvs.
Altfel, ne mai auzim pe mail: bsterea@yahoo.com numai proict concret.
Cu stima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *