Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cost reconditionare acoperis si amenajare pod – mansarda, bloc 4 etaje


As dori sa aflu un pret aproximativ pentru reconditionare acoperis in bloc de 4 etaje (cu pod) si eventual extindere apartament de la etaj 4 spre pod->mansarda (suprafata apartament ~ 60 m2 , acordul vecinilor pentru cedarea podului catre proprietarii de la 4 se poate obtine – am vaz o intrebare de genul acesta la care s-a raspuns ca nu se va obtine acordul locatarilor).


Multumesc!

Intrebare de la Paul, pe adresa redactiei: Cost reconditionare acoperis si amenajare pod – mansarda, bloc 4 etaje.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

UNGHEREA CRISTIAN in februarie 20th, 2014

Buna ziua,
reprezint o firma care este speializata pe lucrari de mansardare si acoperisuri,pentru a aprecia exact costurile trebuie sa venim la fata locului,consilierea si diagnosticarea este gratuita,urmand ca dupa aceea sa va facem o oferta concreta.Pentru a stabili mai multe detalii va astept pe email ungherea@yahoo.com sau telefonic la nr.0723 45 86 26.

cu stima,
CRISTIAN UNGHEREA

Bogdan in februarie 20th, 2014

Buna seara.
Stimate domn, dimpotriv, spatiul fiind comun va trebuieste avizul favorabil al tuturor locatarilor. Din pacate sunteti dezinformat. Mai departe trebuie sa stiti ca trebuiesc o groaza de acte si planuri ori proiecte cu care sa cereti autorizarea constructiei. Apoi, cand veti avea proiectul si aprobarea in buzunar, circa 9 luni de asteptare, va veti putea indrepta spre o cerere de oferta. Ca si cost, extinderea dvs. nu va costa la fel cu o casa noua din cauza ca nu va trebui fundare ci se va adapta la preturile constructiilor in lemn, adica ~25euro/m2 construit cu un plus de valoare deoarece este la peste 4 etaje si materialele necesita macara sa troler. In plus ar mai fi si ancorele chimice folosite 1 la 1 m.l.
Va mai astept la bsterea@yahoo.com in functie de dorinta dvs.
Cu stima

Paul in februarie 22nd, 2014

Salutare,

Multumesc pt. raspunsuri ! (dl.Ungherea , locuiesc in Timisoara)
Obs : Prin acordul vecinilor m-am referit la toti locatarii.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii