Categorii
Intrebari de la cititori

Cost reconditionare acoperis si amenajare pod – mansarda, bloc 4 etaje

As dori sa aflu un pret aproximativ pentru reconditionare acoperis in bloc de 4 etaje (cu pod) si eventual extindere apartament de la etaj 4 spre pod->mansarda (suprafata apartament ~ 60 m2 , acordul vecinilor pentru cedarea podului catre proprietarii de la 4 se poate obtine – am vaz o intrebare de genul acesta la care s-a raspuns ca nu se va obtine acordul locatarilor).


Multumesc!

Intrebare de la Paul, pe adresa redactiei: Cost reconditionare acoperis si amenajare pod – mansarda, bloc 4 etaje.

3 răspunsuri la “Cost reconditionare acoperis si amenajare pod – mansarda, bloc 4 etaje”

Buna ziua,
reprezint o firma care este speializata pe lucrari de mansardare si acoperisuri,pentru a aprecia exact costurile trebuie sa venim la fata locului,consilierea si diagnosticarea este gratuita,urmand ca dupa aceea sa va facem o oferta concreta.Pentru a stabili mai multe detalii va astept pe email ungherea@yahoo.com sau telefonic la nr.0723 45 86 26.

cu stima,
CRISTIAN UNGHEREA

Buna seara.
Stimate domn, dimpotriv, spatiul fiind comun va trebuieste avizul favorabil al tuturor locatarilor. Din pacate sunteti dezinformat. Mai departe trebuie sa stiti ca trebuiesc o groaza de acte si planuri ori proiecte cu care sa cereti autorizarea constructiei. Apoi, cand veti avea proiectul si aprobarea in buzunar, circa 9 luni de asteptare, va veti putea indrepta spre o cerere de oferta. Ca si cost, extinderea dvs. nu va costa la fel cu o casa noua din cauza ca nu va trebui fundare ci se va adapta la preturile constructiilor in lemn, adica ~25euro/m2 construit cu un plus de valoare deoarece este la peste 4 etaje si materialele necesita macara sa troler. In plus ar mai fi si ancorele chimice folosite 1 la 1 m.l.
Va mai astept la bsterea@yahoo.com in functie de dorinta dvs.
Cu stima

Salutare,

Multumesc pt. raspunsuri ! (dl.Ungherea , locuiesc in Timisoara)
Obs : Prin acordul vecinilor m-am referit la toti locatarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *