Categorii
Intrebari de la cititori

Cum pot scapa definitiv de mucegaiul aparut pe pereti in apartament?

Buna ziua,


As dori sa stiu cum pot scapa definitiv de mucegaiul aparut pe 2 pereti (dormitor si sufragerie). Apartamentul are termopane de calitate si totusi apa curge pe pereti si geam. Apartamentul nu este izolat. Mucegaiul a aparut pe tot peretele, inlclusiv in jurul geamului. E un miros groznic. Am dat cu Savo dar a reaparut.

Am tot citit si nu stiu ce sa aleg ca sa pot scapa definitv. Credeti ca izolarea apartamentului pe exterior ajuta la indepartatea acestei probleme. Si daca da cu ce anume se poate izola, ce materiale ar trebui folosite.
Multumesc.

Intrebare de la Anca, pe adresa redactiei: Cum pot scapa definitiv de mucegaiul aparut pe pereti in apartament?

7 răspunsuri la “Cum pot scapa definitiv de mucegaiul aparut pe pereti in apartament?”

Da,cea mai buna solutie este izolarea peretilor pe exterior cu polistiren expandat de grosime min.10cm.

in vederea disparitiei sau prevenirii aparitiei condensului si ult. a mucegaiului se pot da solutii nenumarate;dar incercati ,fiindaca merita ,una simpla si verificata:pregatiti suprafata f. bine,prin slefuire,stergeti f. insistent,apoi folositi un tip de amorsa;lasati dupa aplicarea a 2-3 straturi 2-3 zile pt. impregnare, dupa care se aplica in 3-4 straturi o vopsea impregnata din fabricatie cu izopren sau diferiti compusi pe baza de cauciuc.
totul la temp. de peste 150-20 grade C.
Eu doresc sa achizitionez o rulota mica sau mijlocie din :BUCURESTI,JUD. BRSOV,PREDEAL,imprejurimi.

Tind sa cred si eu ca cea mai buna este izolarea pe exterior cu polistiren de minim 10cm grosime si cu o duritate (rezistenta la compresiune sau EPS sau cum le-o zice producatorul) cat mai buna. Mucegaiul apare datorita puntii termice create de diferenta de temperatura interior exterior (ati vazut ca vara nu prea apare mucegai in camera) si aburii din interior care devin lichizi la contactul cu peretele (chiar daca nu trebuie sa fie f vizibil). Sa folositi izolatia si la marginile ferestrelor pt ca spuma folosita de firmele de termopane isi pierde cu timpul proprietatile si poate favoriza aparitia mucegaiului.
Savo chiar e bun (fara a face reclama). La inceput nu am crezut dar indeparteaza mucegaiul. Nu stiu cat de sanatos este pt om (poate ne detaliaza cineva), oricum dai cand esti plecat si asteptim mai mult. Stie cineva alt produs mai bun? Mai eficient, mai sanatos, mai putin iritant?

Si din punctul meu de vedere Savo este cel mai bun. Toate produsele pe baza de clor sunt iritante.
Eu vand o rulota mica (Bucuresti).sabau@mailbox.ro

OTET,OTET,OTET,ESTE LA INDEMANA TUTUROR GOSPODARILOR SI A GOSPODINELOR,IEFTIN,
CU PUTIN MIROS INTEPATOR,DAR MERITA EFORTUL.MUCEGAIUL DAUNEAZA GRAV SANATATII/
-Dar fara o izolatie la exterior,nu va da nici un rezultat in timp,sa nu uitam
sa tencuim inainte de a face termoizolatia.
Cu stima

DE CE SA NU PUNEM BOII IN SPATELE CARUTII ,NU E MAI BINE ? CRED CA MERGE SI ASA,
SAU TRAGE CARUTA INAPOI ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *