Categorii
Intrebari de la cititori

Dati-mi, va rog, idei pentru amenajarea unui salon de infrumusetare

Buna ziua, dati-mi va rog o idee pentru salon de infrumusetare care sa contina tapet mov, gri si negru… cum as putea sa le combin pe pereti sa dea bine… imi mai place ideea unui perete cu tapet pe fond alb si model negru sau flori negre… va multumesc!


Intrebare de la mary, pe adresa redactiei: Dati-mi, va rog, idei pentru amenajarea unui salon de infrumusetare.

Un răspuns la “Dati-mi, va rog, idei pentru amenajarea unui salon de infrumusetare”

Buna seara, Mary!

Poate nu stiai, dar una dintre nuantele apropiate movului, Rozul Purpuriu este culoarea vedeta a anului 2014 https://www.casadex.ro/2014/01/rozul-purpuriu-culoarea-anului-2014-in-amenajarile-interioare/ , asa ca felicitari pentru alegerea inspirata a paletei cromatice pentru salonul de infrumusetare.

Combinatia nuantelor de violet (mov, in cazul tau) cu argintiu/gri si negru este una dintre cele mai rafinate combinatii moderne, ar spune multi specialisti in amenajari interioare. Mai multe detalii despre folosirea acestor nuante in decorarea unei incaperi gasesti aici: https://www.casadex.ro/2013/01/combinatii-rafinate-de-culori-violet-cu-gri-argintiu-negru-si-alb/

Proportia ideala de introducere a fiecareia dintre nuantele si culorile alese de tine trebuie stabilita in functie de mai multi factori: dimensiunea incaperii, gradul de luminozitate, numarul pieselor de mobilier concentrate pe suprafata camerei etc. Cu cat este mai mica incaperea, cu atat mai mult se impune folosirea culorilor deschise, care maresc vizual; albul sau argintiul reflecta frumos lumina. Si din contra, un spatiu amplu iti permite sa jonglezi si cu cele mai inchise nuante de mov sau chiar negru.

Daca alegi mobilier de culoare neagra, evita tapetul cu portiuni intinse de aceeasi culoare. orienteaza-te mai degraba spre un tapet argintiu cu imprimeu mov sau invers.

Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *