Categorii
Intrebari de la cititori

Ne apucam de constructia unei case in duplex la periferia Bucurestiului

Buna ziua,


Lunile viitoare am vrea sa ne apucam de constructia unei case in duplex la periferia Bucurestiului.
Ne intereseaza niste tarife practicate pentru constructia la rosu cu acoperis montat (manopera sau manopera + materiale).

Dimensiuni pentru casa: ampranta totala = 7,5*15; P + E + pod; fiecare unitate are la parter: baie, bucatarie, living; la etaj: cate 3 camere si o baie.

Cautam oameni seriosi. In functie de calitatea lucrarii putem colabora si pentru finisarea la cheie.
Asteptam ofertele dvs.

Toate cele bune!

Intrebare de la George, pe adresa redactiei: Ne apucam de constructia unei case in duplex la periferia Bucurestiului.

19 răspunsuri la “Ne apucam de constructia unei case in duplex la periferia Bucurestiului”

Buna ziua
Dl. George pentru o oferta de pret si ptr o colaborare va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaje/mansarda, invelitoare si sectiunea principala), o persoana de contact cu nr. de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam devizul – oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul.

Efectuam lucrari in toata tara !!!

Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Salutare!

Tocmai sunt implicat intr-o lucrare similara. As putea sa va ofer mai multe sfaturi insa spatiul de aici nu permite detalierea fiecarui aspect.

Totusi, cateva lucruri, punctat:

1. Nu oferiti arvuna sau bani inainte de finalizarea unei etape, oricat de iminenta ar parea finalizarea (executantii au talentul de a subestima si de a cere bani in avans)

2. Discutati foarte clar paza santierului si a materialelor

3. Daca bugetul va este restrans, ovupati-va singuri de procurarea materialelor: veti economisi bani. Daca sunteti in regula cu finantele, negociati banii si materialele de la inceput iar ei se vor descurca.

4. Platiti un inginer de santier (persoana de incredere) care sa inspecteze la fiecare moment cheie (pentru cateva sute de ore veti fi scutiti de multe batati de cap si probleme)

Si lista este luuuunga!

Mult succes!

Multumesc pentru raspunsuri si sfaturi.
Planuri de arhitectura/structura nu avem inca deoarece nu am gasit un specialist cu care sa cadem la invoiala.
Avem doar cateva schite facute de noi care constituie baza de pornire.
Avand in vedere ca suntem deschisi in privinta alegerii materialelor de constructie (caramida sau BCA) ce ne recomandati?
Dar in privinta fierului? Sa il achizitionam gata fasonat?
Multumim!

Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.

Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc…..

Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Echipa cu experienta cel putin 15 executa case „la cheie sau rosu” conform proiectului si preferintelor clientilor nostri, pe terenul dvs.
Proiectele sunt personalizate in functie de cerintele specifice de constructie ale fiecarui client. Realizarea lucrarii se face cu profesionalism, implicand toata gama de instalatii si finisaje (exterioare, interioare, instalatii sanitare, de incalzire si gaz, instalatii electrice, compartimentarea peretilor interiori, utilarea baii cu obiecte sanitare, gresie, faianta, parchet, usi), toate pentru a asigura confortul, functionalitatea si rasfatul pe care il meritati.trimitetimi proiectu dvs. prin email si vom oferi pretu manoperi+ materiale email:radu.alin@rocketmail.com Va multumesc pentru timpu acordat.

Cu o experienta de 15 ani in proiectare, executie lucrari de constructii de la avizare pana la cheie va putem pune la dispozitie specialistii nostrii
Relatii la email gmarius69@yahoo.com
0721123300

BUNA SEARA PRETUL EXACT SE FACE PE BAZA PROIECTULUI.Executam proiectare cu 3euro\mp,executie la rosu 30-35euro\mp=manop,pt materiale doar dupa proiect.IN privinta [caramida,BCA],fiecare are avantaje si dezavantaje,o hotarare o puteti lua studiind fisa tehnica a lor,unde ve-ti vedea proprietatiile pe care le au fiecare.In principal, la BCA,ve-ti avea caldura[si o factura mai mica la incalzire]si un necesar de fier mai mare datorita portantei mai mici,decat caramida[dar casa v-a fi la fel de rezistenta].La caramida,invers plus ca ve-ti gasi in fisa tehnica ca ultima recomandare ”nu se recomanda ca zidarie portanta”.UN alt aspect pe care trbuie sa-l mai aveti in vedere este sursa de incalzire pe care o ve-ti folosi[lemn,gaz,electric]Daca achizitionati dv materialele,orice constructor v-a prefera sa cumparati fierul fasonat,in plus aveti un control asupra cantitatii si calitatii .PT mai multe relatii pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com Sper ca v-am fost de folos.STIMA

Salut George.Sintem o echipa de meseriasi din Teleorman care putem executa o casa la rosu sau la cheie.Pretul pentru mina de lucru este de 30ron/mp usor negociabil,necesarul de materiale il putem face si le cumparam impreuna pentru ca se fac reduceri.Dumneavoastra veniti cu planul sau ideia si noi o punem in practica.Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.Va multumesc o zi buna.

Buna ziua,
ne puteti contacta pe site-ul nostru constructiicaseacoperisuri.ro pentru mai multe detalii. Suntem o echipa serioasa din Ardeal si asteptam sa ne contactati.

santem o echipa cu maestru consrtucti cu experienta de 17 ani pentru mai multe detali va invitam la mai multe lucrari realizate de noi pentru a va putea anmana cartea noastra de vizita alexandru nr 0722148503

Buna seara. Dl.George, pentru a putea face o oferta cat mai corecta va rog sa-mi trimiteti proiectul-planul(planse:fundatie,parter,etaj,(pod)-invelitoare si sectiunea principala). La: E-mail lucbebu@yahoo.com Tel: 0745273303

Ma BAIETI ,DOMNUL GEORGE CAUTA NISTE BAIETI SERIOSI,LUCRAREA O VA INCEPE LUNILE VIITOARE,ADICA PE LA ANUL DACA VA AVEA BANI,VOI CE VA ARUNCATI ASA….

Echipa de constructori executa lucrari la preturi rezonabile.Relatii la tel 0728903340.

Buna ziua!Daca nu v ati hotarit inca la o firma noi va putem executa constructia .Avem preturi bune ,portofoliu de lucrari,daca doriti sa aflati si.parerea clientilor nostri va punem in legatura cu ei.Daca ne puteti trimite documentatia pe mail va putem da un pret exact. Mail .ady_sanda198@yahoo.es.Tel.0744373697

Buna ziua,

Suntem o firma serioasa de constructii formata din ingineri constructori absolventi si muncitori bine coordonati. Pentru a va putea da un pret cat mai mic si cat mai exact avem nevoie de planurile de structura pe care va rugam sa le trimiteti pe adresa: office@constructii-case-big-up.ro.

Bună ziua. Suntem o echipa de constructori tineri din provincie am lucrat in bucurești si am fi interesati de lucrarea dvs pt un deviz corect material/manopera/termene de executie trimiteti-plan fundatii plan parter plan etaj si plan invelitoare o sectiune si detalii fundatii la adresa truta_lucian@yahoo.com sau telefon 0755512644 momentan sunt în București și putem sa stabilim o intalnire

Sc.Gimiana Impex Srl.
Constructii case la rosu 30-35 euro/mp
Constructii case la cheie 85 euro/mp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *