Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vanzare apartament 3 camere, Bucuresti


Va propun spre vanzare un apartament de 3 camere, 8/10, semidecomandat, situat in zona Drumul Taberei – Paşcani. Apartamentul este curat si dispune de toate imbunatatirile : tamplarie cu geam termopan, gresie, faianta, usa metalica, aer conditionat si se afla intr-o zona linistita si curata ce permite accesul rapid la principalele mijloace de transport, artere de circulatie, unitati de invatamant, magazine, parcuri etc.
Drumul Taberei este cartierul cel mai linistit din Sectorul 6, cu un nivel scazut de poluare fonica. Este unul dintre putinele cartiere in care spatiile verzi au o pondere mare, nefiind sufocat de un trafic infernal ca in multe alte zone din Bucuresti. Locurile de joaca pentru copii sunt moderne si sigure.
Din punct de vedere al petrecerii timpului liber, Drumul Taberei este diversificat. Iarna se poate patina in vecinatatea Pietei Drumul Taberei. Pentru restul anului, zona dispune de numeroase terase si restaurante.
Reteaua de transport RATB este bine pusa la punct, beneficiind de linia de metrou usor 41, cat si de multe alte linii care fac legatura cu restul orasului (8, 11, 25, 47, 69, 71, 90, 91, 93, 105, 122, 126, 137, 168, 173, 221, 268, 368, 385, 635), iar în curând şi liniile de metrou.
Cartierul beneficiaza de multe hypermarket-uri cat si de doua mall-uri, ambele situate pe Bdul. Timisoara: Plaza Romania si Cotroceni Park In cartierul Drumul Taberei exista 4 piete, 2 sectii de politie, 14 gradinite, 11 scoli generale si 6 licee (Eugen Lovinescu, Elena Cuza, Grigore Moisil, Gheorghe Asachi, PTTR-Gheorghe Airinei, Petru Maior.
Imobilul este situat la 5 minute de Parcul Moghioroş şi este ideal pentru o familie cu copii, de asemenea blocul este situat strategic (adică blocul are pe faţă, spate şi pe laterale, la 2-3 minute şcoli şi grădiniţe). Preţul este negociabil !


Pret vanzare apartament 3 camere, Bucuresti: 45000

Adresa: Bucuresti
Persoana contact: Mihaela
Telefon: 0721749030
Mail: c.mihaela1967@yahoo.com

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii