Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Imagini cu 10 bucatarii inainte si dupa renovare

8-dupa renovare bucatarie moderna forma literei U mobila wenge


Imi place sa vad imagini cu tot felul de interioare inainte si dupa renovare, pentru ca asa realizez ca imaginatia ne permite sa transformam orice locuinta, oricat de urata si de lipsita de confort ar parea ca este, intr-un adevarat camin. Pornind de la acest gand, ti-am pregatit pentru astazi o colectie de imagini cu bucatarii transformate radical.

Dar, inainte de toate, hai sa vedem care sunt situatiile in care o bucatarie are nevoie de haine noi:

– Atunci cand bucataria este inghesuita, intunecoasa si total lipsita de confort, din cauza mobilarii si amenajarii neinspirate, dar si a insuficientei corpurilor de iluminat.

– Atunci cand blatul de lucru este prea mic si aglomerat si nu avem destul spatiu de depozitare a vaselor si ustensilelor pentru gatit.

– Sau atunci cand ne nemultumeste aspectul sau, fie pentru ca mobilierul si accesoriile s-au invechit, demodat si deteriorat, fie pentru ca pur si simplu ne dorim un alt stil de amenajare.

Dupa identificarea motivului care te impinge spre renovarea bucatariei, te poti apuca de treaba.

Daca bucataria este intunecoasa, sporeste cantitatea de lumina, adaugand mai multe surse de iluminat local (deasupra blatului de lucru, deasupra locului de luat masa etc.), zugravind peretii si schimband mobila cu una de culoare deschisa.

Daca bucataria este mica si aglomerata, proiecteaza un mobilier ergonomic, cu desfasurare verticala, pe inaltimea peretilor, castigand astfel spatiu la nivelul pardoselii. Un mobilier ergonomic iti va oferi si mai mult spatiu de depozitare, mereu insuficient intr-o bucatarie.

Mai multe idei interesante de renovare a unei bucatarii vechi gasesti in galeria foto de mai jos, unde, asa cum spuneam si la inceputul articolului, am adunat imagini cu 10 bucatarii inainte de dupa transformare. Care iti place cel mai mult?

sursa foto: bhg.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *