Categorii
Proiecte de case inedite

A transformat garajele intr-o casa care valoreaza 150.000 de lire sterline – IMAGINI

casa cu 3 dormitoare in timpul lucrarilor de constructie si renovareIn doi ani o tanara britanica a reusit sa creasca de zece ori valoarea de 15.000 Lire Sterline a garajelor vechi din curtea parintilor sai, transformandu-le intr-o casa cu 3 dormitoare.


Pasiunea pentru design a domnisoarei Stephanie Bertenshaw a facut-o sa piarda in repetate randuri garantia depusa la semnarea contractului de inchiriere a apartamentelor in care a locuit, pe rand, pana in urma cu doi ani. Si asta deoarece nu se putea abtine sa nu modifice locuintele in care statea cu chirie, zugravindu-le sau aducandu-le alte imbunatatiri din punct de vedere decorativ. Aceeasi pasiune a ajutat-o sa inceapa lucrarile de renovare ale celor cinci garaje din spatele casei parintilor sai, devenind astfel proprietara unei case cu 3 dormitoare pe care o imparte cu iubitul sau si cu doi caini, Lola si Ben.

Pentru a tine cheltuielile in frau, tanara a apelat la ajutorul familiei si prietenilor pe intreaga perioada de renovare a vechilor garaje, pline cu tot felul de unelte si obiecte vechi, aruncate de-a valma. Si tot pentru reducerea costurilor Stephanie a ales sa cumpere majoritatea decoratiunilor si pieselor de mobilier din targurile de vechituri.

Dupa testarea mai multor stiluri de amenajare si decorare in Photoshop, tanara proprietara a decis sa decoreze fatada casei in stil spaniol, contrar propriilor asteptari. Asadar, acum casa fara etaj are usa de intrare amplasata sub o arcada decorata cu piatra naturala, iar tamplaria este de culoare gri, in constrast cu albul tencuielii exterioare.

Interiorul casei este unul luminos, primitor si degajat, inca o dovada a transformarii reusite, inainte constructia fiind sumbra, intunecoasa si aglomerata. Bucataria in stil country a casei ocupa un intreg garaj si este incaperea favorita si cea mai mare mandrie a domnisoarei Bertenshaw, care la doar 24 de ani a reusit sa devina proprietara unei locuinte evaluate la 150.000 Lire Sterline, fara sa se indatoreze la banci.

sursa foto: dailymail.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *