Categorii
Intrebari de la cititori

Cat costa mp manopera si materiale in regie proprie?

Buna ziua,


Anul acesta dorim sa ne face si noi casa noastra si nu stim exact cat costa mp de constructie cu caramida = manopera in regie proprie. Suntem din Ialomita si in plan ar fi o casa de 90 mp (parter) sau una de maxim 100 mp (parter + mansarda).

Ma poate ajuta cineva, sa-mi spuna cat costa, real, mp (manopera + materiale) in regie proprie?
Imi poate spune cineva cu cat este mai scump mp pentru constructia unei case cu mansarda decat una cu parter?

Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Cu stima!

Intrebare de la Catalin, pe adresa redactiei: Cat costa mp manopera si materiale in regie proprie?

16 răspunsuri la “Cat costa mp manopera si materiale in regie proprie?”

Buna dimineața ,parter plus mansarda undeva,la200 mp manopera+materiale 130 150 euro mp exemplu 200*140=28000 la roșu pentru o oferta mai apropiată Trimiteți planuri la gigifrunza73@yahoo.com 0785690855

Buna ziua.D-le Catalin un pret orientativ manopera+materiale=100-120euro/mp.Santem o echipa de meseriasi din JUD.Teleorman,daca sunteti interesat ma gasiti la 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.Dumneavoastra veniti cu planul sau ideia si noi o punem in practica.Va multumesc o zi buna.

Salut Catalin.Santem o echipa de meseriasi din Jud.Teleorman,dumneavoastra veniti cu planul sau ideia si noi o punem in practica.Un pret informativ 100-120euro/mp.Dar noi lucram cu materialele clientului pentru ca la materiale se fac reduceri.Daca va intereseaza ma gasiti la nr.tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.Va multumesc o zi buna.

va salut in primul rand manopera+materiale poate fi de la 90euro pinala 130 depinde de complexitatea lucrari ,iar diferenta intre o constructie numai parter si una cu mansarda nu este f mare dar numai dupa ce aveti o schita sau proiect se poate face un deviz cost materiale cu sau fara mansarda

Buna ziua. Am inteles din intrebarea dvs. ca doriti sa stiti ” exact” si „real” valoarea manoperei si a materialelor pentru casa. Numai daca imi trimiteti o copie a proiectului, va pot oferi aceasta informatie. Cu stima, cavas. 0745315725. cavas33@yahoo.ro

BUNA ZIUA La o casa cea mai scumpa parte a ei este fundatia si acoperisul.Cea mai avantajoasa varianta, ca pret pe mp construit, pentru constructia unei case este cea de parter+mansarda.O casa de 100mp doar parter v-a costa mai mult decat una de 50 mp parter+50 mp etaj.Preturile pe mp sunt informative,un pret mic inseamna si un aspect mai comun al casei,adica,o casa dreptunghiulara sau patrata,cu acoperis in 2 ape,acoperita cu tigla de beton[care e cea mai ieftina],pretul fiind influentat si de materialele folosite.Regie proprie inseamna ca faci tu casa,de ce te mai intereseaza manopera?Pt un pret exact trebuie sa faci mai intai proiectul.Pt preturi la case executate in ambele variante,ma poti contacta pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel0724156676;0748515893.Facem si proiectarea 3euro\mp. STIMA

DOMNUL CATALIN NU LUCRATI DECAT CU CONTRACT,ALTFEL CAND NU O SA LE AJUNGA BANII
PENTRU LUCRARE,VA LASA BALTA,O SA RAMANETI SI CU CASA NETERMINATA SI FARA BANI..
CU STIMA

Bună ziua, insistaţi pe execuţia „în regie proprie”, ceea ce înseamnă că sunteţi simultan beneficiar şi constructor.
Dacă în calitate de constructor nu cunoaşteţi preţurile pe mp construit, vă aşteaptă o lungă serie de probleme, iar aceasta este doar prima. Vă recomand să cereţi şi să comparaţi câteva oferte oferte de la firme de construcţii. După execuţia acestei prime clădiri veţi dobândit o anumită experienţă fără de care nu veţi putea juca rolul de constructor pe viitor.
Dacă totuşi execuţia în regie proprie este unica soluţie, probabil vă interesează ofertele de mână de lucru de la diverse echipe de meseriaşi sau meseriaşi individuali, precum şi ofertele de la furnizori de materiale şi utilaje de construcţie. În cazul meseriaşilor va trebui să-i plătiţi pe unitatea de timp (zi sau oră), deci atenţie, că nu e simplu să fii constructor.
Cu respect.

Buna ziua beneficiari si meseriași. !,sunt Mester constructor de peste 15ani am sute de case vile construite ,dv vreți sa știți CIT va costa mp de construcție la roșu :prețul manopera este in jurul a 22/25eur mp,asta insemnind Fundație de la cota -150la cota -0=100mp#22eur=2200eur.si urmează parterul2200eur/si mansarda2200euro..la roșu :cofrat montat Armătura zidarie scara beton armat placa beton grinzi stilpi centuri acoperis lemn (asteriala scindarea ).ar fi total 6600eur casa parter +mansarda .manopera la roșu .materiale nimeni nu poate sa va facă un pret exact doar calculând dupa proiect CIT beton CIT fier ,zidarie ,grinzi lemn căpriori ,scândura cuie Sîrma si alte lucruri mărunte ..dupa mine la cite case am făcut la mărimea asta va trebuie sa aveți fro 20000 euro pentru materiale ce-am scris mai sus ..bafta !,si daca doriți colaborare 0722709953.

buna seara ma numesc vasile baies si v as putea spune cu aproximatie ca casa despre care o doritii sa o faceti la rosu va costa undeva la vreo20 000de euro parter si mansarda care cuprinde fundatie ridicat parter placa mansarda 1,20sau 1,40 acoperisul casei adica grinzi de lemn si tigla metalica sau tigla din ceramica dupa cum vrea beneficearul.pt mai multe detalii va rog a ma contacta la nr de tel 0746 726 927 sau 0748 611 275.cu stima vasile baies.

Buna ziua. Doresc sa construiesc o casa langa Timisoara, in satul Sacalaz. Casa parter plus mansarda, maxim 110 mp. La parter : un mic living, dormitor, bucatarie, baie. La etaj : doua dormitoare, o baie si un dressing . Vreau sa situ cat ma costa casa la cheie. Finisajele la interior sa fie ceva mai ieftin. Va multumesc!!!

pentru George. Eu am construit casa caramida 60mp cu 60 mp mansarda si ma costat astfel
– parter plus mansarda si acoperita la rosu cu ferestre termopan = 11.000 euro
– inslalatia electrica cu materiale = 1660 euro
– instalatia termica cupru = 2200 euro
– instalatie supraveghera, fibra optica internet, tv =1670 euro
– finisaje interioare = 4000 euro materiale manopera
– finisaj exterior lucrez la el
de aici deriva bransamente gaz ,apa, curent, canalizare
+ amenajari bai, bucatarii, usi, parchet, scari etc
Supraveghiata lucrarea de om de-al casi.

Domnul MATEESCU EMIL, aveti un proiect pt casa construita? Sau macar ceva fotografii exterioare si un plan aproximativ al compartimentarii? Multumesc!

Eu am deja construita la casa ma intereseaza interiorul cit ma poate costa plus-minus (3camere Baie hol scari bucatarie 100-120mq)usi geamuri

Salut! Eu am facut fundatia 6×6, cat m-ar costa metrul patrat pentru o casa cu mansarda pe amprenta de 6×6? Mansarda doresc sa o utilizez 1/2, cealalta jumatate sa fie fara plafon, astfel incat sa se vada din partea de jos acoperisul. Jos ar fi open-space si o baie de 3m2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *