Categorii
Intrebari de la cititori

Caut o echipa serioasa pentru construirea unei case in BUZAU

Caut o echipa serioasa pentru construirea unei case in BUZAU. Casa este Parter, aproximativ 220 mp. Sunt interesat de pretul manoperei sau materiale + manopera. Pot trimite proiectul pe mail pentru un eventual deviz.


Intrebare de la Vali, pe adresa redactiei: Caut o echipa serioasa pentru construirea unei case in BUZAU.

15 răspunsuri la “Caut o echipa serioasa pentru construirea unei case in BUZAU”

Buna ziua
Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaje/mansarda, invelitoare si sectiunea principala), o persoana de contact cu nr. de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam devizul – oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul.
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc…..

Efectuam lucrari in toata tara !!!

Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Buna ziua.Nu stiu in ce stadiu va aflati cu respectiva casa,dar pentru a va putea face o oferta,as avea nevoie de mai multe detalii.Datele mele de contact sunt urmatoarele :
0726 050 661 vodafone
0742 614 748 orange

instalatiicomplete@yahoo.com
instalatiicomplete@outlook.com

Cu consideratie,
Constantin Cristian

O zi buna sa aveti,si astept raspunsul dvs.,indiferent de natura lui.

Buna ziua domnule Vali. Astept schitele din proiect pe adresa cavas33@yahoo.ro Pentru detalii va astept la tel; 0745315725. Am echipe de constructori in judetul Buzau, si va pot prezenta cea mai avantajoasa oferta. Cu stima, CAVAS.

Sunt firma constructi execut toate tipurile de lucrari la preturi discutabile ofer calitate si seriozitate manopera 30 euro mp iar pt materiale trimetetiproiectul la geo_71ro@yahoo.com

Buna seara!
Suntem o echipa din Maramures, momentan construim o casa la Targu Bujor(GL)
avem toate sculele necesare cofrage,popi metalici…tot ce trebuie pentru constructia unei case
pentru mai multe detali si un calcul estimativ materiale + manopera trimiteti proiectu la verdes_mircea68@yahoo.it sau ma puteti suna la nr. 0757315176
Sanatete!

Buna ziua !
Suntem o firma de constructii , finisaje si amenajari interioare din jud. Prahova , loc. Breaza. Dorim sa va ajutam la constructia casei dumneavoastra. Pentru mai multe informatii despre noi puteti accesa site-ul nostru galiprod.ro ,pagina de Facebook Gali Prod, sau orice filmulet postat de noi pe youtube.
In vederea unei colaborari , asteptam un mail de la dumneavoastra.
va multumim !

pt mai multe inf.va rog sa ma sunati pe nr 0724621042,pretul unei case construite variaza intre 30e si 60e m.p,dar pt o oferta buna ne tr.planul casei,sapaturi,fierului etc.va multumesc

BUNA ZIUA

ATI CREAT O ADEVARATA LICITATIE PENTRU CONSTRUIREA CASEI DVS.
SUNT MULTE FIRME ,ECHIPE IN JUDETUL BUZAU.SUNT CURIOS CUM PUTETI SA-I SELECTATI’DUPA PRET,DUPA REALIZARI,DUPA CUM SE LAUDA.VRETI O ECHIPA SERIOASA CAUTATI UNA RECOMANDATA DE UN PRIETEN.CONTACTATI-MA SI SIGUR GASIM UN PRIETEN COMUN.MI-AS DORI SA FAC O CASA IN BUZAU.DE 10 ANI LUCREZ NUMAI IN BUCURESTI.SUNT DIN RM-SARAT(NU DIN JUDET,CUM SPUNEA UN COLEG MAI SUS,PROBABIL DIN FLAMANDA).
TEL.0767766954,MAIL:lavcompany@gmail.com

CU RESPECT-TOADER-LAV COMPANY

buna manopera pentru o casa la rosu de 220 mp materiale plus manopera este de 28000 de euro contact 0748898585

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *