Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce probleme poti intampina la incalzirea in pardoseala?


Incazire in pardoseala sau clasica? Care sunt avantajele si dezavantajele? Ce probleme poti intampina la incalzirea in pardoseala?


Intrebare de la Ana, pe adresa redactiei: Ce probleme poti intampina la incalzirea in pardoseala?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |
loading...

Comentarii

QFG Proiect in martie 12th, 2014

Buna ziua,

Daca aveti disponibilitati financiare, e mai bine incalzire in pardoseala. Uitati de mituri cu praf si alte baliverne.
Probleme care pot aparea? Calcul si executie proaste, in rest, cam nimic.
La inceput am spus de pret, pt ca sistemul e mai scump, mai ales ca ar trebui sa va duceti spre un producator de materiale mai sus, nu de alta, dar sa nu scoateti sapa peste 5 ani.

Cu stima,
Paul Goron
0745 / 090.451
qfgproiect@gmail.com

Robert in martie 13th, 2014

Ca tot este deschis subiectul aici, se poate pune parchet intr-o incapere incalzita in pardoseala? Sau trebuie pusa doar gresie (am o cunostinta care a spus ca prin gresie se transmite mai repede caldura iar in camerele cu parchet, se incalzeste mai lent si mai putin camera.
Nu pot aparea probleme legate de defectiuni la nivelul instalatiei cu ‘picurarea’ apei din instalatie si necesitatea shimbarii materialelor?

Mihai Lazar in martie 13th, 2014

Domnul Paul tin sa va atrag atentia, ca va contraziceti singur,la punctul unul,probleme care pot aparea ? calcul si executie proaste,in rest cam nimic… cum adica vi se pare putin ca dupa ce omul a amenajat casa si dupa o luna doua i se sparge o teava si e inundat e o problema minora ? eu v-am apreciat comentariile facute pana acum ,dar putini instalatori mai fac treaba de calitate
aceste instalatii cel putin necesita multa experienta si nu le fac oricine…..
Cu stima

CasaTaMultVisata in martie 13th, 2014

Daca lucrarea este executata cu profesionalism si nu se dau gauri in pardoseala tevile (Rehau) nu te sparg si nici nu exista pierderi.

QFG Proiect in martie 13th, 2014

Buna ziua D-le Lazar,

Tocmai asta am spus si eu „proiectare si executie”.
In executie intra : punerea in opera a polistiren/placa cu nituri, aranjarea spirelor la pasul stabilit in proiect, protejarea tuburilor inainte/in timpul/dupa punerea in opera, montarea de rosturi de dilatare si banda perimetrala pt executie, utilizarea aditivului pentru sapa.
U lucru f important, pardoseala se monteaza azi, si cel tarziu maine se toarna sapa, tocmai pt a nu aparea probleme cu tubul.
Poate mai sunt si altele, dar nu le insir pe toate.
Partea cu, cursul instalatiei, da, este o problema f mare, dar daca montajul e facut corect, probabilitatea ca ceva sa se intample rau scade mult. Dar cand isi baga dracul coada …
Eu am spus „calcul si executie” pt ca acolo intra cam tot, inclusiv ce ati spus d-voastra „aceste instalatii cel putin necesita multa experienta si nu le fac oricine…..”

Cu stima,
Paul Goron

bogdan in martie 15th, 2014

Nu a mentionat nimeni de proba la rece 48 ore. Treaba cu sapa e cam graba. Cum la 24 de ore? Pai si proba? Oricum sapa se toarna in doua etape, in doua zile diferite dupa metoda clasica si, numai daca dispui de posibilitati tehnice avansate, intr-o singura zi dar, exclus la 24 de ore.
Bariere tehnice.
Cu stima
bsterea@yahoo.com

GETA in ianuarie 24th, 2017

la incalzirea in pardoseala ar putea aparea umiditate in colturile unde sunt stalpi de beton si boiandruc????????

Eugen in mai 27th, 2017

Nu uitați ca inainte de a se turna sapa instalația trebuie încărcată si ținuta sub presiune pana la racordarea centralei….asta daca este făcută de profesioniști …

Catalin in mai 31st, 2017

Bună ziua. Am mai citit pe alte site-uri că nu ar trebui pusă și sub mobilă această încălzire ? Deși renovarea este de la zero și știu clar unde și cât de mare o să fie mobila, chiar sunt curios dacă proiectul trebuie să fie făcut în funcție de mobilă ! Mulțumesc frumos !

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii