Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri la rosu casa parter cu beci – pot trimite plansele

Doresc sa construiesc o casa numai parter, cu amprenta la sol de 144 mp, si un beci de 17 mp sub casa. Ma intereseza costurile la rosu si la cheie. Pot trimite planse.
Astept un raspuns; tel 0722799545


Intrebare de la Marinica, pe adresa redactiei: Costuri la rosu casa parter cu beci – pot trimite plansele.

10 răspunsuri la “Costuri la rosu casa parter cu beci – pot trimite plansele”

Ideal ar fi ca atunci cand ceri o oferta de pret ,sa precizezi si zona unde vrei sa construiesti.

Buna ziua.Pentru o ofertare corecta asteptam planul(planurile)plus alte detalii pe care le specificati pe adresele de e-mail instalatiicomplete@gmx.com / instalatiicomplete@yahoo.com / instalatiicomplete@outlook.com .De asemenea,ne puteti contacta si la nr. de tel. 0726 050 661 ( vodafone )/ 0742 614 748 ( orange ) / 0763 923 636 ( cosmote ).In cazul in care se concretizeaza colaborarea dvs. cu noi,putem discuta si despre contract,garantia lucrarilor,s.a. .

dumneavoastra aveti 161mp construibil iar pretul pe manopera e aproximativ de 30 euro per mp costul total pe manopera var ajunge undeva la 4800 euro pentru mai multe detali ma puteti contacta la nr de tel 0740492243

Buna ziua dl. Marinica. Astept sa-mi trimiteti plansele proiect(fundatie,parter,invelitoare si sectiunea principala)la email lucbebu@yahoo.com Specificati si zona unde se va construi. o zi frumoasa va doresc.

firma constructi executa toate tipurile de lucrari la rosu sau la cheie renovari restaurari la preturi discutabile iar pt oferta dv e nevoie de planuri pt a face un pret materiale la rosu sau la cheie manopera se discuta ofer calitate si seriozitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *