Categorii
Primite de la cititorii CasaDex

De la cititori: Amenajare living in locuinta unifamiliala – IMAGINI

amenajare living locuinta unifamiliala 03

Propunere amenajare living in locuinta unifamiliala trimisa pe adresa redactiei. Poti trimite si tu proiectele tale sau chiar imagini cu casa ta la adresa de email andrei@casadex.ro.


Propunerea de amenajare a camerei de zi incepe cu accesul in locuinta – zona de primire, scara acces catre etaj si ajunge spre locul de luat masa si bucatarie. Desi spatiul nu este mare, circa 25 mp, camera ramane destul de libera prin organizarea aleasa.

Designul camerei gaseste linii drepte si cateva linii curbe. Predomina albul si lemnul, materiale usor accesibile, nu foarte scumpe dar cu un impact estetic puternic.
Atmosfera calma, bine organizata, fara nimic iesit din comun, face acest loc spectaculos si foarte prietenos!
Accesul principal in casa, dupa cum se poate observa, este realizat direct in living. Intrarea este pozitionata si gandita cu atentie, in asa fel incat, sa nu deranjeze, sa arate bine si sa se integreze in utilitatea si estetica acestui spatiu interior.

Ferestrele, pe langa rolul functional, sunt pozitionate catre puncte clar stabilite in exterior – curte.

In tot acest spatiu, unde albul si lemnul predomina, intalnim cateva accente de culoare care intaresc punctele de interes ale acestui spatiu. Scara de acces catre etaj, ramane beton aparent iar treptele vor fi finisate cu vopsea alba pe baza de rasini epoxidice. Sub scara se vor organiza zone glisante pentru depozitare.

Concluzia si sfatul nostru pentru beneficiari si chiar pentru arhitecti, este sa ne gandim mai mult la lucrurile simple, deoarece acestea pot spune mai mult decat ne imaginam!

Autor:
arh. Alin-Cantemir Toader
AşiCarhitectura
Mail: office@asicarhitectura.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *