Categorii
LifeStyle

Fite de vedeta de ultima ora – santuri cu apa in jurul casei – IMAGINI

1-proprietate christina aguilera inconjurata de sant cu apaProprietati de mii de metri patrati, case cu zeci de dormitoare si bai amenajate in cel mai luxuriant mod cu putinta, garaje in care pot incapea pana la zece masini simultan, sala proprie de cinema si piscine uluitoare nu mai sunt de ajuns pentru a satisface pretentiile vedetelor de la Hollywood sau a bogatilor lumii.


Ultima fita in lumea buna sunt proprietatile inconjurate de santuri cu apa, asa cum aveau odinioara castelele medievale. Si daca pe vremuri santurile cu apa erau menite sa protejeze castelele, cele ce inconjoara casele si proprietatile vedetelor nu sunt decat o ultima tendinta in lumea bogatilor, un must-have care atesta potenta financiara a proprietarilor vastelor resendinte.

Printre primele vedete care au platit bani grei pentru aceasta fita se numara si Jennifer Lopez a carei proprietate din cartierul Bel-Air, din Los Angeles (vanduta cu 10 milioane USD, dupa divortul de sotul Marc Anthony) era inconjurata de un sant cu apa, accesul spre vila in stil francez facandu-se prin intermediul unui pod pietonal si a unei alei pietruite, ce traverseaza santul de inspiratie medievala.

Alte celebritati care s-au grabit sa bifeze acest ultim trend in materie de opulenta sunt Christina Aguilera sau Gisele Bundchen si sotul sau Tom Brady a caror proprietate in valoare de 20 milioane USD se aseamana cu un adevarat castel in stil francez, incercuit de un sant cu apa.

Alte fite, solicitate de vedetele de la Hollywood la achizitia unei locuinte, sunt poate si mai bizare decat santurile cu apa din jurul proprietatii, conform Los Angeles Times. Vedetele si unii dintre cei mai bogati oameni ai lumii cauta case dotate cu scaune stomatologice, cu camere pentru interventii botox, cu garaje care au aspectul si dimensiunea unor adevarate showroom-uri auto, cu cate o rezerva de spital, dotata cu toata aparatura specifica unei camere de urgenta, cu spatii wellness, cu bucatarii prevazute cu spatii de depozitare pentru 3000 de sticle cu vin si multe altele.

surse: 1, 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *