Categorii
Proiecte de case inedite

Toaleta publica transformata in casa de vacanta de lux – IMAGINI

11-toaleta publica abandonata inainte de transformare sheringham marea britanieUn britanic in varsta de 56 de ani a demonstrat ca vointa, imaginatia si desigur un buget rezonabil sunt ingredientele cu ajutorul carora poti transforma in casa orice spatiu, chiar si o toaleta publica degradata si abandonata.


In urma cu trei ani, constructorul britanic Nick Willan a cumparat o toaleta publica lasata in paragina, situata pe malul marii, in localitatea Sheringham, Norfolk, pe care a reusit sa o transforme intr-o superba casa de vacanta, cu doua etaje. Pozitia fostei toalete publice a fost cea care l-a ambitionat pe britanic sa castige cu orice pret licitatia organizata pentru vanzarea ei. Si pentru ca au fost mai multe persoane care au vrut sa puna mana pe vechea constructie de pe malul marii, pretul de vanzare a crescut vertiginos de la 50,000 Lire sterline, cat a fost la pornire, pana la 104,000 Lire, cat a platit Nick Willan pentru titlul de proprietate. Nici macar sotia sa nu i-a inteles inversunarea, considerandu-l cel putin nebun.

Dupa alte 85,000 Lire sterline cheltuite si trei ani de lucrari anevoioase de reconstructie si renovare a cladirii vechi si degradate, britanicul i-a daruit sotiei sale o luxoasa casuta de vacanta, cu ocazia aniversarii celor 30 de ani de casnicie. Sotia a primit cu uimire si bucurie casa de pe malul marii, spunand ca nu si-a putut imagina vreo clipa ca o asemenea transformare este posibila si ca acum primesc o multime de solicitari pentru inchirierea noii casute de vacanta ce troneaza semeata pe faleza de pe malul marii.

Astazi, fosta toaleta publica este cea mai frumoasa casa de pe plaja din Sheringham, eclipsandu-le pe celelalte casute de vacanta cu aspectul sau impecabil, dar si prin faptul ca este singura constructie cu doua etaje din zona. Noul refugiu de vacanta al sotilor Willan are, pe langa utilitatile necesare (gaze, apa curenta si electricitate), ce lipseau cu desavarsire la achizitie, doua dormitoare, o baie, un open space cu living si bucatarie si doua balcoane. Ferestrele imense de pe fatada casei le ofera mandrilor proprietari o priveliste spectaculoasa spre Marea Nordului.

sursa foto: dailymail.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *