Categorii
Intrebari de la cititori

Adezivi pentru placare cu polistiren pe scandura

Ce adeziv se foloseste la placare cu polistiren pe scandura?


Intrebare de la Lulu, pe adresa redactiei: Adezivi pentru placare cu polistiren pe scandura?

6 răspunsuri la “Adezivi pentru placare cu polistiren pe scandura”

Buna dimineata,
Mai putin conteaza adezivul sau tipul de adeziv pentru prinderea placii pe scandura , important este cu ce prindem placa,unii folosesc cuie,este gresit pentru ca atunci cand lemnul se usuca cuile se desfac si tot polistirenil se desface,lucrarea fiind compromisa,recomand orice tip de suruburi,prin filetare placile de polistiren sunt peinse foarte bine.
Cu stima

BUNA ZIUA Pt lipire pe lemn folositi spuma poliuretanica [sprey] ,pt polistiren ,care se gaseste in orice magazin. STIMA

Din cate am auzit, la lipirea polistirenului de scandura ar fi bine sa nu ramana goluri de aer intre aceste 2 suprafete. Ele oricum vor veni prinse cu autofiletante cu ciuperca dar ideea era ca as vrea sa fac priza pe toata suprafata. Exista vreo varianta mai accesibila de adeziv cu care sa lipesc placa de polistiren pe toata suprafata scandurii?
Cu stima,
Multumesc anticipat!

Eu am folosit spuma poliuretanica si „negrese” cu saibe (infiletate cu o surubelnita cu acumulatori). Nu cred ca trebuie sa faca priza pe toata spurafata. Ca peste tot in izolare, cred ca e bine sa ramana un mic spatiu intre suprafete (oricum ramane) pt a realiza termoizolarea

Buna dimineata,
Desi unii comenteaza numai din auzite , nu din experienta observ cu stupoare, ca au voie sa dea LIKE SAU DISLIKE pe toate comentariile facute pe casa dex,eu nu pot beneficia de acest drept fiindu-mi blocat butonul de cineva binevoitor….
Cu stima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *