Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Arhitectural Code srl, Bucuresti


Asigurăm toate tipurile de servicii ce ţin de domeniul proiectării de construcţii pentru a putea oferi un răspuns complet pentru cerinţele clienţilor.


Suntem o echipă formată din specialişti în arhitectură, urbanism, design, instalaţii, structura şi nu în ultimul rând psihologie şi sociologie. Echipa A-CODE îmbină perfect spiritul tânăr, muncitor şi vizionar al membrilor fondatori cu experienţă în execuţie şi proiectare a colaboratorilor noştri.

Fiecare proiect este privit de către noi ca fiind unic şi în cadrul lui respectăm cu 5 direcţii principale: calitatea arhitecturală şi tehnică, flexibilitatea în soluţii arhitecturale şi constructive, adaptarea la cerinţele clientului, operativitate şi alocarea inteligentă a resurselor.

Ascultăm cu atenţie, rezolvăm pragmatic şi proiectăm creativ, construind ideile şi aşteptările beneficiarilor în realitate.


Date contact Arhitectural Code srl, Bucuresti:
Persoana contact: Andreea ONUTU
Adresa: Bucuresti, sector 5 Aleea Salaj nr 8
Mail: office@birou-de-proiectare.ro
Telefon: 0733728164
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii