Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Astept preturi pentru finisaje casa la rosu in judetul Neamt


BUNA ZIUA. CASA MEA E LA ROSU, 90 metri patrati patrer + 90 metri patrati etaj, acoperita, situata la periferia Roman, judet Neamt. Vreau sa o termin in vara si sa stiu aproximativ un pret mana de lucru + materiale cat ar costa LA CHEIE, inclusiv instalatia electrica si sanitara. Daca sunt echipe amatoare si cu preturi competitive astept propuneri. Multumesc anticipat.


Intrebare de la Madalina, pe adresa redactiei: Astept preturi pentru finisaje casa la rosu in judetul Neamt.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

CasaTaMultVisata in aprilie 3rd, 2014

Buna ziua.
Echipa amatoare nu suntem dar profesionisti da. Daca sunteti interesat de o colaborare va rugam sa ne trimiteti pe e-mail planurile: plansa parter, plansa etaj, invelitoate , sectiuniile si noi o sa va realizam un deviz – oferta manopera + materiale.
VA potem executa toata gama de lucrari de la A la Z cum ar fi:
• Realizarea si montaj tâmplărie exterioară (usi + geamuri) de termopan 5 camere color tripan REHAU;
• Instalațiile electrice conform normativelor monofazat sau trifazat. Sunt cuprinse: tablou de sigurante, doze de circuite, doze de aparataj, circuite separate cu siguranta din tablou pentru fiecare consummator cum ar fi: masina de spalat, frigider, lada frigorifica, plita electrica, cuprorul de bucatarie, hota din bucatarie, centrala termica, boilerul din centrala termica daca este de tip – bivalent, aerul conditionat din incapari. Fiecare incapare a constructiei (cu exceptia baiilor si a podului) este prevazuta cu 4 prize duble si minim 3 intrerupatoare cap scara sau cruce dupa caz si dupa utilitate;
• Instalatii termice conform normativelor pe REHAU/CUPRU/PPR. Sunt prevazute distribuitoare si circuite pentru fiecare nivel al constructiei legarea radiatoarelor efectuandu-se in paralel – fiecare radiator din distribuitor pe tur si retur;
• Instalatii sanitare conform normativelor pe REHAU/CUPRU/PPR. Se vor realiza toate instalatiile din interiorul imobilului pana la caminul de vizitare unde se va monta o piesa de curatare;
• Instalatii TV cablu / internet / telefonie / securitate in toate incaperile imobilului (cu exceptia baiilor si a podului);
• Șapele;
• Tencuielile interioare + driscuirea, glet finisat, lavabila;
• Finalizarea finisajelor (usi interioare, gresie, faianta, parchet, glafuri interioare)
• Termosistem exterior complet (Poliestiren EPS70 – 100 mm, dibluri , adeziv, plasa , adeziv, decorativa – culoare calda, glafuri exterioare) ;
• Realizarea jgheaburilor și a burlanelor, hidroizolația teraselor daca e cazul;
• Placarea soclului si a scării exterioare;
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc…..
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Pentru oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati, noi va stam la dispozitie cu incredere.

Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com
Web:
http://www.casatamultvisata.ro

Aurel in aprilie 3rd, 2014

Buna ziua Madalina.Santem o echipa de meseriasi din jud.Teleworman si ne intereseaza lucrarea dumneavoastra.Lucram cu materialele clientului,dar necesarul se face impreuna cu propietarul.Sant ing.constructor promotia 92 si muncesc cot la cot cu,colegi mei de echipa.Va multumesc o zi buna.Email ionpopescu182@yahoo.com sau nr.tel.0769942980.

Gigi in aprilie 3rd, 2014

Salut pe cei de la casa pe care ei viseaza sa o faca.Santeti profesionisti foarte buni dar alergati dupa lucrari(unde va sant recomandarile,pe unde ati lucrat pana acum).Eu am o echipa de amatori si lucram de mantuiala dar avem de lucru si mergem pe recomandari.Ma intereseaza sa ma pot confrunta cu profesionisti dumneavoastra teoretic si practic.Un inginer constructor bun ori este platit bine ori isi face firma lui,valabil si pentru muncitori.
-aveti grija de voi.
Ma scuzati d-na Madalina;AVETI GRIJA CU ACESTE FIRME SAU ECHIPE SA LUCREZE CU MATERIALELE LOR SI APOI SE DAU BANI

CasaTaMultVisata in aprilie 3rd, 2014

Nea Gigi da suntem profesionisti si avem sute de lucrari de referinta si nu alearga nimeni dupa lucrari dar nici nu concepem sa va cerem acordul dvs sa facem o oferta sau sa luam lucrari. Care este problema dvs ? piata este libera si nu suntem interesati de cum lucrati dvs ca nu sunteti in subantepriza la noi asa ca e strict problema dvs. Spor la munca si comentarii mai putine la adresa altora.

Nistor Vasile in aprilie 4th, 2014

Buna ziua.
Reprezint o firma de constructii si amenajari din Roman. Avem o bogata experienta de lucru atat in Romania, cat si in Italia. Va felicitam pentru faptul ca doriti sa va vedeti implinit acest vis minunat de a avea casa dumneavoastra si a va muta cat mai repede. Ne-am bucura daca am putea contribui si noi la indeplinirea acestui vis unic!
As vrea sa va spun cu tot profesionalismul ca nu se poate da rapid un pret total pentru finalizarea LA CHEIE a casei dvs, deoarece acest lucru tine de mai multi factori, in primul rand COSTUL MATERIALELOR pe care doriti sa le folositi: plecam mai intai de la tipul de glet si var lavabil pe care il doriti, continuand cu tipurile de parchet, gresie, faianta la interior si cu tipul de polistiren si tencuiala decorativa pentru exterior. Noi colaboram cu cele mai bune si mai serioase firme din Roman privind tamplaria de termopan sau lemn stratificat, firme de instalatii electrice si sanitare. Acestea au si reprezinta costuri separate, negociate cu ei.
Va pot spune acum pretul la manopera la doar 2 lucrari, care tin strict de noi: 35 lei mp la GATA de glet si varuit la interior si 50 lei mp la GATA pentru izolatie exterioara si tencuiala decorativa.
Ne puteti contacta oricand la tel.0766403827.
Cu stima,
Vasile Nistor

Mircov in aprilie 4th, 2014

Madalina.Suna la 0728903340 si i-ti voi spune cum poti sa-ti termini casa la un pret convenabil.Multumesc.

Mihai Lazar in aprilie 5th, 2014

Buna ziua,
Observ cu stupoare ca pe acest sait unii se adreseaza clientilor ,ca si cei de la matrimoniale SUNA-MA……domnul Andrei dorm baietii d-voastra,uitati la tipul de mai sus,uitati-va cum se adreseaza.

CasaTaMultVisata in aprilie 5th, 2014

Dl Lazar tare comentariu dvs si i-mi place foarte foarte mult. Aveti perfecta dreptate. Va dorim spor in munca si realizari.
Cu respect si stima,
Echipa „CasaTaMultVisata”

radu alin in aprilie 8th, 2014

Sunatima pe nr de tel 0736371870 pentru a discuta pretu de manopera

Chisca Vasile in aprilie 10th, 2014

Execut lucrari in constructii : case la rosu si la cheie.Cei interesati pot suna la nr.tel :0758624076 sau email : vasilechisca@yahoo.ro Multumesc

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii