Categorii
Intrebari de la cititori

Casa doar parter 80 mp sau una 60 mp P+E?

Buna ziua. Vreau sa construiesc o casa si as dori sa stiu care din variante este mai convenabila. O casa doar parter de 80 de metri sau una de 60 P+E. si care ar fi un pret estimativ la rosu si la cheie.


Intrebare de la andu, pe adresa redactiei: Casa doar parter 80 mp sau una 60 mp P+E?

4 răspunsuri la “Casa doar parter 80 mp sau una 60 mp P+E?”

Buna ziua dl. Horea.
Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaje/mansarda, invelitoare si sectiunea principala), o persoana de contact cu nr. de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam devizul – oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul.
Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc…..
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Pentru oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati, noi va stam la dispozitie cu incredere.

Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Buna dimineata ,
O casa construita cu etaj este mai convenabila ca pret materiale si manopera,fata de una construita desfasurat,dar una de 80 mp desfasurati nu poate fi egala cu una de 60 mp p+e care ar fi de 120 mp.
Cu stima

Executam lucrari de constructii si finisaje:case la rosu sau la cheie, pret manopera: 25 euro/mp..executam si toata gama de finisaje in constructii: glet, tencuiala, placari polistiren, zugraveli lavabile, placari gresie, faianta.montari rigips si parchet, geamuri si usi, etc..lucram ori unde in tara…tel.. 0749632791…caseieftin. freewb. hu

Cea mai rentabila varianta este partier si mansarda nu etaj
Pentru mansarda se mai ridica zidurile laterale la 1,80 si cele centrale se vor zidi normale si in cazu acesta ai utilizat podul si acoperisul sete foarte sinplu in doua ape
Daca faci etaj ramai cu un pod inalt care nu il poti utiliza,il poti utiliza doar pentru depozitare Pentru detali ma poti contacta la 0757315176 sau email verdes_mircea68@yahoo.it

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *