Categorii
Intrebari de la cititori

Cat costa constructia unei case de 50 mp si mansarda?

Cam cat m-ar costa o casa de construit… parter 50 mp, mansarda 38 mp?


Intrebare de la Edo, pe adresa redactiei: Cat costa constructia unei case de 50 mp si mansarda?

Citeste si alte intrebari si raspunsuri.

16 răspunsuri la “Cat costa constructia unei case de 50 mp si mansarda?”

Buna ziua,

Pretul constructiei unei case nu se face dupa suprafata. Pretul difera in functie de mai multi factori: natura terenului, materialele folosite, proiect.
Pretul manoperei este de aproximativ 25euro/mp.
Pentr a va face o oferta completa si corecta trebuie sa va studiez proiectul. Puteti sa-mi trimiteti detalii pe constantin@solutiapotrivita.ro si va voi raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Cu stima,
Constantin Nour
solutiapotrivita.ro

Un pret corect se poate calcula doar in momentul in care exista un proiect, daca nu este un proiect atunci este nevoie de mai multe informatii decat informatia= suprafata Aceste informatii sunt de la curbele de nivel, pentru a calcula fundatia, locul de montaj, pentru a calcula accesul, cazarea, etc, modul de executare al constructiei(caramida sau bca in cadre de beton, structura de lemn autohton sau american , lemn masiv profilat sau rotund natural sau cilindrat,modul de impartire al constructiei, precum si alte informatii privind cerintele la finisare constructiei Daca puteti sa imi trimiteti aceste informatii pe office@monolitloghomes.ro noi va putem oferii atat preturi pentru constructii de caramida sau bca in cadre, dar si structura de lemn , si de asemenea case din lemn rotund necalibrat sau putem executa constructii mixte , de exemplu caramida incadre de beton la parter, si structura de lemn la mansarda

Buna ziua.
Oferta de pret nu se face la ochi dupa cati mp sunt pe proiect sau dupa cati mp sunt enumerati de catre o terta persoana. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz.
Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaje/mansarda, invelitoare si sectiunea principala), o persoana de contact cu nr. de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam devizul – oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul.
Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc…..
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Pentru o colaborare, oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati telefonic, noi va stam la dispozitie cu incredere.

Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com
Web:
http://www.casatamultvisata.ro

Desi informatiile sunt putine se poate incadra manopera cu materiale in 10000 – 10500 euro manopera cu materiale Pentru nu pret corect trimiteti proiect la e mail gmarius69@yahoo.com Relatii 0721123300

Depind de zona unde vreti construi
O casa de 50 mp la sol pote ajunge pana la 16\ 20000euro
Daca deti si un proiect sau daca vrei cateva modele cu pretul aferent trimite un email; la verdes_mircea68@yahoo.it si o sa te ajut cu cea mai mare placere sau sunama la 0757315176 Cu respect Mircea Verdes Maramures

Buna ziua,
Avem nevoie de un proiect pentru a va face o oferta concreta. Ne puteti contacta la numerele de telefon 0727 689 884, sau pe mail craciun_invest@yahoo.com.
Suntem o firma de constructii care prestam toate tipurile de servicii si lucrari in constructii. Suntem din Maramures. V-as ruga sa ne trimiteti proiectul pe mail pentru a va face o oferta de pret, si sunt convins ca putem ajunge la un consens. Recomandarile noastre sunt cele ale clientilor nostrii. Multumesc si o zi buna.
Cu stima,
Gheorghe Craciun
Director
0727 689 884
craciun_invest@yahoo.com

BUNA ZIUA, PENTRU A VA FACE O OFERTA AR FI NEVOIE DE UN PROIECT. NE PUTETI CONTACTA LA TF 0742140913sau EMAILL tinaiancu75@yahoo.com. SUNTEM O FIRMA DE CONSTRUCTII CARE PRESTAM TOATE TIPURILE DE LUCRARI IN CONSTRUCTII. BENEFICIEM DE UN PERSONAL CALIFICAT SI CU EXPERIENTA. PRETURILE SE NEGOCIAZA SI OFERIM GARANTIE LA TOATE SERVICIILE PRESTATE. MULTUMIM SI O ZI PLACUTA. CU STIMA FANEL IANCU.

BUNA ZIUA,

VOM INCEPE SA CONSTRUIM IN IASI SI ZONELE LIMITROFE ACESTUI ORAS.
AVEM CU NOI UN DIRIGINTE DE SANTIER CE ARE O REPUTATIE IREPROSABILA PENTRU CARE AVEM TOT RESPECTUL.
PRELUAM LUCRARI DIRECT DE LA BENEFICIARI ,EXCLUS TERTE PERSOANE.
VOM TRATA LUCTARILE SI BENEFICIARII CU RESPECT SI BUNAVOINTA,PUNIND PROIECTUL IN REALIZARE CONFORM PLANURILOR SALE SI NU DUPA UNELE SUGESTII SAU PARERI DATE DE ALTE PERSOANE IMPLICATE DIRECT SAU INDIRECT IN ACEASTA OPERATIUNE.

CU RESPECT,
MAISTRU STRUCTURI MARIAN.
0747.87.88.12.

La o suprafata de 78 m patrati constuiti, reprezentand 2 dormitoare living, bucatarie si 1 baie fara mansarda ,din caramida ytong si bca ytong interioarele, care ar fi pretul la rosu , la cheie si care sunt etapele de plata pana la final. cu gratitudine!

Buna seara…cam cat m ar costa o casa de 60 m patrati ….fara mansarda…trei dormitoare…o baie mica de patru metri…o bucatarie mica de opt metri…o sufragerie…multumesc frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *