Categorii
Intrebari de la cititori

Ce camere video supraveghere curte / gradina de noapte recomandati?

Salut. ma intereseaza un sistem de supraveghere pentru curte si gradina (deci de exterior) la un pret decent care sa faca fata noaptea. Exista tot felul de modele si marci si nu stiu pe care sa il aleg.


Vreau un sistem cu doua sau trei camere video care sa vada bine noaptea dar si ziua sa fie ok.

As vrea sfaturi de la cei care detin astfel de camere si stiu ca functioneaza bine pe timp de noapte.

Intrebare de la Radu, pe adresa redactiei: Ce camere video supraveghere curte / gradina de noapte recomandati?

4 răspunsuri la “Ce camere video supraveghere curte / gradina de noapte recomandati?”

Sunt beneficiarul unui sistem de supraveghere video achizitionat de la Divid (de pe divid.ro daca ne permite moderatorul precizarea firmei si a site-ului). Nu vreau sa fac reclama dar sunt multumit de acest sistem. Pretul de achizitie a fost unul ok, 800 lei. Pe langa sistem mai trebuie achizitonate cablurile de legatura de la camere la DVR (luati de la cei care vind si sistemul, preferabil de 20-30m pt ca din mare poti face mic, invers, nu) si HDD intern. Cu totul te duce la 1200 lei. Camerele sunt bune. In timpul zilei imaginea este clara (ca la televizor, nu HD) iar in timpul noptii se vede alb-negru (logic) dar poti vedea ce misca si chiar ghici fata. E clar ca ceva mai multe LED-uri IR nu stricau dar ar fi costat si mai mult si consuma mai mult. Oricum, daca vreti, o camera mai poate di ajutata cu un tun IR pt zporirea vizibilitatii pe timpul noptii pe un camp mai mare dar acesta costa destul de multicel. Consumul de energie nu il stiu dar banui ca e decent (ziua). Ar fi bine spcialistii sa ne spuna cat consuma aceste dispozitive.
Ca o mare prostie a legislatiei noastre, as vrea sa adaug aspectul care apara hotii. Daca montezi camere si nu ai „proiect” (a se citi spaga la autoritati si bani aruncati aiurea) nu poti folosi camera ca dovada in instanta – culmea stupizeniei si a coruptiei, dar poate se va schimba ceva in acest sens.

Multumesc frumos. Cate camere ai luat la pretul asta?
Ma intereseaza in primul rand sa recunosc fata omului, pe timp de noapte, adica sa recunosc persoana, in caz de nevoie.
Nu stiam de legile astea. Aberant…
Camerele video pornesc filmarea doar cand sesizeaza miscare in zona?
Multumesc.

Buna !Am si eu aceeasi nevoie as vrea sa imi achizitionez un sistem de supraveghere dar nu styu destule informatii . as vrea sa imi iau 2 camere care sa imi supravegheze casa si nu stiu care e mai buna camera . Imi puteti da un sfat?

Este indicat sa achizitionati camere de supraveghere cu un unghi larg si putere mare a infrarosului penteu supraveherea unei curti/ gradina.
Pe site-ul cctv-supraveghere regasiti solutii dedicate pentru supravegherea video a gradinii, curte sau alte zone cu spatiu deschis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *