Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie casa in Sibiu, parter si pivnita – sfaturi si oferte

Buna ziua,
Doresc sa construiesc o casa in Sibiu pivnita (30mp) + parter (130 mp) cu materialele firmei constructoare.
Astept sfaturi si oferte.
Multumesc!


Intrebare de la Horia, pe adresa redactiei: Constructie casa in Sibiu, parter si pivnita – sfaturi si oferte.

11 răspunsuri la “Constructie casa in Sibiu, parter si pivnita – sfaturi si oferte”

Buna ziua dl. Horea.
Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaje/mansarda, invelitoare si sectiunea principala), o persoana de contact cu nr. de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam devizul – oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul.
Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc…..
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Pentru oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati, noi va stam la dispozitie cu incredere.

Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Executam lucrari de constructii si finisaje:case la rosu sau la cheie, pret manopera: 25 euro/mp..executam si toata gama de finisaje in constructii: glet, tencuiala, placari polistiren, zugraveli lavabile, placari gresie, faianta.montari rigips si parchet, geamuri si usi, etc..lucram ori unde in tara…tel.. 0749632791…caseieftin. freewb. hu

Pentru domnul Horia,sint o firma de constructii din Sibiu,si nu pot sa dau nici o cifra,pina cind nu aveti un proiect,si o autorizatie de construire cei care dau cifre in asemenea cazuri sint niste amatori care nu cunosc legislatia.

Buna ziua domnul Horea,
Manopera constructii case la rosu 30 euro/mp
Manopera constructii case la cheie 85 euro/mp
Beciul este gratis,inclus in pretrul casei.
Pentru detalii.gimianaimpex@gmail.com
Numai cu planuri fundatii si parter
Cu stima
Mihai Lazar
0766813228

Majoritatea de aici spuneti preturi doar sa prindeti un client si sa-l jecmaniti de bani. Au tva preturil spuse de voi ? au factura ? au lucrarile garantie ? aveti scule si cofraje potici metalici sau asteptati sa va pune clientul la dispozitie tot ??? si asa mai departe …… fiti directi sineri si nu mintiti clientii si adaugati pe masura ce ati prins un client tot felul de operatiuni sub pretextul ca acestea nu le-am discutat.
Asteptam preturi corecte si realiste pentru lucrari nu povesti vanatoresti.

Domnule Andrei,
Nu amestecati pe [toti de aici] la gramada,ati pus niste intrebari exact ca militianul,unii dintre noi avem tot ce doriti d-voastra,mai putin potici,oare ce o fi poticii astia ca eu lucrez in constructii dar nu am auzit de ei,poate ati vrut sa spuneti popi metalici sau ….? Domnule prin contract este si tva si garantie si scule necesare constructiei unei case,o firma care se respecta trebuie sa aiba de toate,asa ca nu ne mai amestecati pe toti de aici,la un loc.
Cu stima

Buna ziua sunt firma de constructi care executa toate tipurile de lucrari in toata tara la rosu sau la cheie la preturi discutabile calitate si seriozitate 0733739838

Buna ziua
Suntem o firma don Sibiu ce executam case/vile/blocuri la roșu , interioare , exterioare etc . Daca santeti interesata ne puteți contacta la nr de tel 0748818711 pentru mai multe informații . Va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *