Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cu ce se pot placa peretii si tavanul unui dormitor fara a decoperta zugraveala veche?


Buna ziua, cu ce se pot placa peretii si tavanul unui dormitor fara a decoperta zugraveala veche, care a fost aplicata cu „pompa” si foarte bine amorsat, care este foarte dura si dateaza de aproximativ 30 de ani.


Am incercat sa decopertez, sa spal pereti si sa curat, doar pana la glet, dar se ia foarte greu si ar necesita sa dau jos si gletul dupa perete. Vreau sa renunt la aceasta operatiune. Va rog sa-mi dati un sfat, ceva mai ieftin si nu prea complicat. Multumesc.

Intrebare de la Victor, pe adresa redactiei: Cu ce se pot placa peretii si tavanul unui dormitor fara a decoperta zugraveala veche?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, , ,

Autor |

Comentarii

Marius in august 5th, 2014

Nu este necesara decopertarea completa a peretilor. Daca suprafata este relativ plana incercati cu amorsarea acesteia (spalati bine peretii cu amorsa si suprafetele cu probleme se vor „umfla”). Am aplicat aceasta metoda cu rezultate foarte bune (spalat cu amorsa de doua ori).
Dupa aplicati un glet si urmati operatiunile obisnuite.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii