Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Imagini INAINTE si DUPA renovarea unui apartament cu doua camere

4-living si bucatarie open space apartament doua camere modern dupa renovare


Culoarea alba este cu siguranta una dintre cele mai bune alegeri in amenajarea si decorarea spatiilor mici si slab iluminate. Uneori insa, folosit neinspirat, albul poate transforma o locuinta intr-un spatiu monoton si chiar deloc atragator. Un exemplu este si cazul apartamentului cu doua camere din articolul de astazi care, desi luminos, era complet lipsit de stralucire, dupa cum te poti convinge si tu din galeria foto de mai jos.

Intrarea in scena a unei echipe de designeri talentati a reusit sa schimbe radical aspectul micului apartament cu doua camere, transformandu-l intr-o locuinta moderna, primitoare si spatioasa. Pentru reusita amenajarii au fost folosite doua trucuri:

1. Desfiintarea mai multor pereti interiori si transformarea locuintei odinioara compartimentate intr-un open space modern, in care bucataria, livingul, dormitorul si baia se intrepatrund armonios.

2. Introducerea nuantelor de albastru, fapt ce i-a adaugat profunzime apartamentului de 45 metri patrati odinioara alb.

Renuntarea la multe dintre zidurile interioare a apartamentului a dus la transformarea acestuia in ceva ce seamana mai degraba cu o garsoniera spatioasa, cu diferenta ca in acest caz dormitorul poate fi separat de zona de zi cu ajutorul unei usi glisante. Inainte de renovare, zona de zi si cea de noapte erau separate de un hol ingust, deloc practic, la care echipa de specialisti in amenajari interioare au decis sa renunte definitiv.

O alta alegere neobisnuita, pe placul tinerilor proprietari ai apartamentului, este baia deschisa spre dormitor, pastrandu-se doar un zid, jumatate din zidarie si jumatate din sticla mata, ce asigura patrunderea luminii naturala in interiorul baii, dar si intimitatea necesara.

Bucataria si livingul decorate in alb si albastru au fost amenajate intr-un spatiu comun, fiecare dintre cele doua zone avand alocata cate o latura a incaperii. Albul imaculat al mobilierului modern din bucatarie a fost inviorat cu ajutorul panoului din sticla de culoare bleu ce imbraca peretele din zona blatului de lucru. Aceeasi nuanta de bleu se regaseste si in constructia decorativa din rigips de pe tavan, dar si in covorasul din living sau in husele pernutelor decorative de pe canapea.

sursa: maison-deco.com

2 răspunsuri la “Imagini INAINTE si DUPA renovarea unui apartament cu doua camere”

Proiectul(si realizarea lui) este vechi(prezentat pentru- cel putin – a doua oara) si destul de NEINSPIRAT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *