Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Mai poate fi reparata o casa veche din lut si paie?


Buna ziua,
Va rog spuneti-mi o casa construita (1948) din lut cu furci si paie, fara temelie si cu stilpii (colturi) care au culoare rosie, mincati de carii si putreziti, mai poate fi reparata si daca da, cum si cit ar costa? (4mx10 m suprafata). Mai mentionez ca terenul are si putina panta. Cu multumiri.


Intrebare de la Cornelia, pe adresa redactiei: Mai poate fi reparata o casa veche din lut si paie?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Mihai Lazar in aprilie 28th, 2014

Doamna Cornelia,cu unele cheltuieli pe materiale se poate face orice,eu am demolat asemenea case ,sunt foarte solide chiar daca au fost facute din lut si paie,daca au rezistat la atatea cutremure,cred ca vor mai rezista in timp daca sunt renovate.
Cu stima

Aurel in aprilie 30th, 2014

Buna zuia d-na Cornelia.Santem o echipa din Teleorman si tocmai am renovat o casa asemanatoare,dar un pret corect se poate stabili numai la fata locului.Daca va intereseaza ma gasiti la nr.tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.Rog si ofer seriozitate.Va multumesc o zi buna.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii